Prodej Balíka
Prodej Balíka
Čaues lidi, tak mam pro Vas hroznou zpravu - prodávám Balíka. Koupil jsem Citroen Xsara, nejdriv jsem si chtel Suzinu nechat a poradne udelat, ale prodam ji aby byly penizky na citrona, tak me nekamenujte, urcite dalsi majitel bude pokracovat na sbk.zde.cz misto me. Nevite o kupci?:) Zatim zdarec Luky
- Reklama
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Xsara kontra Baleno
Asi jsem ten nejpovolanější. V práci jezdím Xsarou a v soukromí Balenem.
Sedačky oboje výborné. Dynamika vítězí Baleno. Spotřeba je nižší u Balena. Netradiční vzhled - obě auta. Dílenské zpracování interiéru a plastů- Baleno je lepší. Podvozek oboje výborné. Posilovač lepší u Balena, až moc lepší- přetáčí. Na parkovišti lepší Baleno na dálnici Xsara pokud chcete změnit směr.
Sedačky oboje výborné. Dynamika vítězí Baleno. Spotřeba je nižší u Balena. Netradiční vzhled - obě auta. Dílenské zpracování interiéru a plastů- Baleno je lepší. Podvozek oboje výborné. Posilovač lepší u Balena, až moc lepší- přetáčí. Na parkovišti lepší Baleno na dálnici Xsara pokud chcete změnit směr.
Tak už je pryč, koupila ho nejaka holcina z K. Hory, zbylo mi dost dilu - Svetla, pruziny, cvocky, starter, kotouce, zadni oblozeni, kdyby nekdo chtel. Me se po nem styska, ale Xsara je novejsí, sic jen na kseft, ale zvykam si, do budoucna bych chtel zase nejakyho japonce, koukam po SX4, tak nevim. diky Zdar Luky
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Poločas rozpadu
Poločas rozpadu Balena je někde vysoko nad 200 tis. kilometry, poločas rozpadu Xsary pozoruji u číslice 120 000 u nás na firmě /je tam asi 7 Xsar a v sesterské společnosti asi 100 Xsar/. Na Xsaře se začnou sypat plasty venku, nárazníky blatníky, vevnittř elektronika, řízení, spotřeba, špatné startování...jsem rád že ji za 10 tis. odevzdávám
Xsaru bych teda fakt nechtěl . Citroën byl vždycky zajímavý originálním vzhledem a technickým řešením, ale to Xsara naprosto postrádá a tak vlastně zbyly jen nevýhody, t.j. nudný vzhled, nevalné jízdní vlastnosti, nízká kvalita dílenského zpracování a bídná provozní spolehlivost Možná, že budeš mít štěstí, vždycky dojedeš, ale stejně budeš rád, až se jí zbavíš . Chápu, že nemůžou jezdit samá Balena, ale asi bych volil zase nějaké japonské auto. Baleno už bohužel nemá nástupce, ale třeba Mazda je také pěkná
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX