Ignis
- Reklama
-
- Nováček
Presun
tak slovenske forum na auto.sk nam po zaslani obrovskej fotky spadlo, takze sa presuvame sem tak pozdravujem Ignisakov nielen zo SK
naposledy som sa pytal, ake zimne pneu mate. Mne dali zo Suzuki ponuku na Yokohama Winter F601 za 2350Sk. Zobral som ich, lebo aj tak kazdy len svoje chvali
naposledy som sa pytal, ake zimne pneu mate. Mne dali zo Suzuki ponuku na Yokohama Winter F601 za 2350Sk. Zobral som ich, lebo aj tak kazdy len svoje chvali
Zdravíčko...pripravíme si defibrilátor a oživíme toto fórum.....
Hi Huncutik to si tu úplne sám? Ja som gumy ešte neriešil lebo mam služ.wagen tak ich kúpim až na jar vo výpredaji favotitov mam od Barum Continental, Michelin a Kumho modely tesne pod 2000,- za kus tak uvidím aké zlavy na jar budú. Inak sorry na našom som napísal že "pripečenci" zakladajú nové témy a až potom som si všimol, že poslednú si vytvoril ty ( tie pneu) tak este raz sorry nemyslel som to tak.
Hi Huncutik to si tu úplne sám? Ja som gumy ešte neriešil lebo mam služ.wagen tak ich kúpim až na jar vo výpredaji favotitov mam od Barum Continental, Michelin a Kumho modely tesne pod 2000,- za kus tak uvidím aké zlavy na jar budú. Inak sorry na našom som napísal že "pripečenci" zakladajú nové témy a až potom som si všimol, že poslednú si vytvoril ty ( tie pneu) tak este raz sorry nemyslel som to tak.
Bavi ma vsetko na com sa da pridat plyn, spadnut dole s lanom atd.....
-
- Nováček
Svet Suzuki
CAUTEEE, tak som happy ze je tu niekto zo starej party, ti najsikovnejsi samozrejmä) je tu este jedno forum na www.suzukiclub.cz je tiez zaujimave...
uz ste si pozreli novycasopis SVET SUZUKI? stiahnete si ho jednoducho z www.suzuki.sk ma 1,9 MByte. a este som chcel povedat ze ta akcia na Shell helix, ze pri vymene dostanes 1 Liter zdarma, plati nielen pre Suzuki
....neviem kde som to cital, asi na shell.sk.
tak napiste daco....
uz ste si pozreli novycasopis SVET SUZUKI? stiahnete si ho jednoducho z www.suzuki.sk ma 1,9 MByte. a este som chcel povedat ze ta akcia na Shell helix, ze pri vymene dostanes 1 Liter zdarma, plati nielen pre Suzuki
....neviem kde som to cital, asi na shell.sk.
tak napiste daco....
ma tom suzukiclub som tiez ale moc tam nepisem. Dnes nebol moc uspesny den. Praskol som nechtiac sklo praveho spatneho zrkladla Nie moc da sa s tym jazdit uplne v pohode ani to neskresluje neni to velke. Len ide o to ze nemam rad ked daco nie je tak ako by malo potom by po case ignis vyzeral ako nejaky vrak. Jedna moznost je ze ist do predajne suzuki a kupit si nove ale to sa mi nechce ved ako inak znacka suzuki ani nechcem vediet kolko to stoji. druham oznost zeby som nejake nasiel na vrakovisku ale ignis je tak bezne auto na vrakoviskach ze to asi nema cenu ale spytat sa mozem. Vedeli by ste este o nejakom sposobe?
-
- Nováček
spatak
no napr. sklicko si mozes zlepit priesvitnou lepiacou paskou alebo kuknut na vrakoviska, som prekvapeny kolko odkazov na suzuki vrakoviska v Cechach na suzukiclub.cz je, cela jedna téma....len ta cesta vsak.
alebo si skus pytat na Subaru Justy. ja som si tak kupil pelovy filter, stal len 800 Sk!, pricom na Ignisa stal 1500 Sk..
joj nechapem preco madarske www starnky o suzuki na turancar.hu nie su aspon po anglicky, mam sa ucit po madarsky ci co...mam nervy
alebo si skus pytat na Subaru Justy. ja som si tak kupil pelovy filter, stal len 800 Sk!, pricom na Ignisa stal 1500 Sk..
joj nechapem preco madarske www starnky o suzuki na turancar.hu nie su aspon po anglicky, mam sa ucit po madarsky ci co...mam nervy