175/70/R13 4x100

Honza_
Nováček

175/70/R13 4x100

Příspěvek od Honza_ »

Zdravim, chtel bych se zeptat, z kterych aut by sedeli na Baleno 3D plechace, R13.MArne je shanim jiz 14 dnu a nedari se!:((
Dekuji vsem za radu. :cry:
Reklama

Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

z Mazdy 323 úplně přesně, mám dokonce nabídku kompletní sady 13" se zimními pneu Michelin 175/70 R13 a byla asi docela levně :) Chceš :?:
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
Mrně
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrně »

Karel píše:z Mazdy 323 úplně přesně, mám dokonce nabídku kompletní sady 13" se zimními pneu Michelin 175/70 R13 a byla asi docela levně :) Chceš :?:
Kája velkoobchodník :D
Bája je nejlepší :-)
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

tenhle případ je jiný, známý prodal Mazdu 323F a ty zimní kola mu zůstaly :D , nic z toho asi mít nebudu, ale je škoda, aby ležely někde v garáži, dal by je komplet za 5.500,-- a řetězy zdarma k tomu :D
Honza_
Nováček

To Karel

Příspěvek od Honza_ »

Zajem bych mel, muzu se zeptat, jaky maji vzorek?A kam bych pro ne musel jet?

Ps.:Diky vsem za odpoved
Karel
Závislý diskutér

Re: To Karel

Příspěvek od Karel »

Honza_ píše:Zajem bych mel, muzu se zeptat, jaky maji vzorek?A kam bych pro ne musel jet?

Michelin Alpine, vypadají jak nové, skoro se na nich nejezdilo a k vyzvednutí a zaplacení by byly v Aspektě Plzeň (autosalon Mazda) :D
Mrně
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Re: To Karel

Příspěvek od Mrně »

Karel píše:
Honza_ píše:Zajem bych mel, muzu se zeptat, jaky maji vzorek?A kam bych pro ne musel jet?

Michelin Alpine, vypadají jak nové, skoro se na nich nejezdilo a k vyzvednutí a zaplacení by byly v Aspektě Plzeň (autosalon Mazda) :D

jako cenovka 5 a půl je parádní a pokud sou ty Michelinky takové jaké říkáš, tak super kauf
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

jsou fakt pěkné, nejraději bych si je koupil sám, ale budou teď jiné výdaje :)
Mrně
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrně »

hele jako nechci rejpat ale v nadpisu je 4 X 100 to je blblost na Báju ne
Honza_
Nováček

Příspěvek od Honza_ »

Neprenechal by je za 4000 ?Kdyby byly na prodej v Brne, vzal bych je za 5500.Mohl bych je vyzmednout jiz ve stredu.
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Mrně píše:hele jako nechci rejpat ale v nadpisu je 4 X 100 to je blblost na Báju ne
Mončo, myslím, že 4x100 je dobře, alespoň na mého Suzíka :) Ty máš na Bájíkovi nějakou jinou rozteč :?: Ty al. kola co mám, jsou původně zrovna na Mazdu 323, jsou prokazatelně 4x100 ET 35, pasují perfektně :D a tak musí i ty plecháže z Mazdy 323 :) Tak co je špatně :?: :?:
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Honza_ píše:Neprenechal by je za 4000 ?Kdyby byly na prodej v Brne, vzal bych je za 5500.Mohl bych je vyzmednout jiz ve stredu.
Cena je pevná a jsou k tomu i ty řetězy :D Ještě jsem se ho ptal a zlevnit určitě nechce. ale i když připočteš náklad na cestu, tak se to pořád vyplatí :D , ale je to na Tobě, jsou to Tvoje korunky :D
Mrně
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrně »

Karel píše:
Mrně píše:hele jako nechci rejpat ale v nadpisu je 4 X 100 to je blblost na Báju ne
Mončo, myslím, že 4x100 je dobře, alespoň na mého Suzíka :) Ty máš na Bájíkovi nějakou jinou rozteč :?: Ty al. kola co mám, jsou původně zrovna na Mazdu 323, jsou prokazatelně 4x100 ET 35, pasují perfektně :D a tak musí i ty plecháže z Mazdy 323 :) Tak co je špatně :?: :?:

HEH, pardon, má chyba. Nějak se mi to už plete, no jo, už nejsem nejmladší no :D přijměte mou omluvu :wink:
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Mrně píše:
Karel píše:

HEH, pardon, má chyba. Nějak se mi to už plete, no jo, už nejsem nejmladší no :D přijměte mou omluvu :wink:
To je v pohodě :D a vlastně už stejně vím, jak to bylo :P
Mrně
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrně »

Jinak všem doporučuju používat zimní pneu, vyplatí se to. Sem letos poprvé s Bájou chytla námrazu a mít letní gumy, tak je Bája přeraženej o švestku :?
Odpovědět