175/70/R13 4x100
175/70/R13 4x100
Zdravim, chtel bych se zeptat, z kterych aut by sedeli na Baleno 3D plechace, R13.MArne je shanim jiz 14 dnu a nedari se!:((
Dekuji vsem za radu.
Dekuji vsem za radu.
- Reklama
Re: To Karel
Michelin Alpine, vypadají jak nové, skoro se na nich nejezdilo a k vyzvednutí a zaplacení by byly v Aspektě Plzeň (autosalon Mazda)Honza_ píše:Zajem bych mel, muzu se zeptat, jaky maji vzorek?A kam bych pro ne musel jet?
Ps.:Diky vsem za odpoved
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: To Karel
Karel píše:Michelin Alpine, vypadají jak nové, skoro se na nich nejezdilo a k vyzvednutí a zaplacení by byly v Aspektě Plzeň (autosalon Mazda)Honza_ píše:Zajem bych mel, muzu se zeptat, jaky maji vzorek?A kam bych pro ne musel jet?
Ps.:Diky vsem za odpoved
jako cenovka 5 a půl je parádní a pokud sou ty Michelinky takové jaké říkáš, tak super kauf
Bája je nejlepší
Mončo, myslím, že 4x100 je dobře, alespoň na mého Suzíka Ty máš na Bájíkovi nějakou jinou rozteč Ty al. kola co mám, jsou původně zrovna na Mazdu 323, jsou prokazatelně 4x100 ET 35, pasují perfektně a tak musí i ty plecháže z Mazdy 323 Tak co je špatněMrně píše:hele jako nechci rejpat ale v nadpisu je 4 X 100 to je blblost na Báju ne
Cena je pevná a jsou k tomu i ty řetězy Ještě jsem se ho ptal a zlevnit určitě nechce. ale i když připočteš náklad na cestu, tak se to pořád vyplatí , ale je to na Tobě, jsou to Tvoje korunkyHonza_ píše:Neprenechal by je za 4000 ?Kdyby byly na prodej v Brne, vzal bych je za 5500.Mohl bych je vyzmednout jiz ve stredu.
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Karel píše:Mončo, myslím, že 4x100 je dobře, alespoň na mého Suzíka Ty máš na Bájíkovi nějakou jinou rozteč Ty al. kola co mám, jsou původně zrovna na Mazdu 323, jsou prokazatelně 4x100 ET 35, pasují perfektně a tak musí i ty plecháže z Mazdy 323 Tak co je špatněMrně píše:hele jako nechci rejpat ale v nadpisu je 4 X 100 to je blblost na Báju ne
HEH, pardon, má chyba. Nějak se mi to už plete, no jo, už nejsem nejmladší no přijměte mou omluvu
Bája je nejlepší
To je v pohodě a vlastně už stejně vím, jak to byloMrně píše:Karel píše:Mončo, myslím, že 4x100 je dobře, alespoň na mého Suzíka Ty máš na Bájíkovi nějakou jinou rozteč Ty al. kola co mám, jsou původně zrovna na Mazdu 323, jsou prokazatelně 4x100 ET 35, pasují perfektně a tak musí i ty plecháže z Mazdy 323 Tak co je špatněMrně píše:hele jako nechci rejpat ale v nadpisu je 4 X 100 to je blblost na Báju ne
HEH, pardon, má chyba. Nějak se mi to už plete, no jo, už nejsem nejmladší no přijměte mou omluvu