Zabezpečení
Zabezpečení
I když jsem nikdy neslyšel o zloději Suzuki a japonská auta obecně jsou mimo zájem nenechavců, přesto se ptám: jak máte zabezpečený vůz? S ohledem na ojetý původ auta jsem sice osobně nic nepořizoval, nicméně při koupi mě hodně potěšil centrál s alarmem a zamykání šaltpáky. Do auta mé ženy jsem ke standardnímu imobilizéru dokoupil právě zámek zpátečky, protože jsem kdysi na dílně viděl, kolik práce dá odstranění v případě ztráty klíče.
- Reklama
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zabezpečení
Nějaké to zabezpečení mám: bezpečnostní šrouby na kolech, alarm, imobilizér. Ovšem největší zabezpečovací zařízení mi běhá po dvoře a jmenuje se RonBohuslav píše:I když jsem nikdy neslyšel o zloději Suzuki a japonská auta obecně jsou mimo zájem nenechavců, přesto se ptám: jak máte zabezpečený vůz? S ohledem na ojetý původ auta jsem sice osobně nic nepořizoval, nicméně při koupi mě hodně potěšil centrál s alarmem a zamykání šaltpáky. Do auta mé ženy jsem ke standardnímu imobilizéru dokoupil právě zámek zpátečky, protože jsem kdysi na dílně viděl, kolik práce dá odstranění v případě ztráty klíče.
Bája je nejlepší
,
Auto je přes noc v hlídané garáži , má standartně imobilizér, rádio na kartu a mám na autě lepíky od alramu (není tam, ale nejde to poznat). Zámek na zpátečku je fajn zabezpečení, na autíku ho nemám, ale pokud parkuje auto pořád venku, tak je to moc rozumnéBohuslav píše:I když jsem nikdy neslyšel o zloději Suzuki a japonská auta obecně jsou mimo zájem nenechavců, přesto se ptám: jak máte zabezpečený vůz? S ohledem na ojetý původ auta jsem sice osobně nic nepořizoval, nicméně při koupi mě hodně potěšil centrál s alarmem a zamykání šaltpáky. Do auta mé ženy jsem ke standardnímu imobilizéru dokoupil právě zámek zpátečky, protože jsem kdysi na dílně viděl, kolik práce dá odstranění v případě ztráty klíče.
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
Taky jsem uvažoval o koupi hada, ale jednak v zimě tuhne a jednak mě odradilo vyjádření právníka, že pokud by se zlodějíčkovi něco stalo, jednalo by se o nepřiměřenou obranuMrně píše:Nějaké to zabezpečení mám: bezpečnostní šrouby na kolech, alarm, imobilizér. Ovšem největší zabezpečovací zařízení mi běhá po dvoře a jmenuje se RonBohuslav píše:I když jsem nikdy neslyšel o zloději Suzuki a japonská auta obecně jsou mimo zájem nenechavců, přesto se ptám: jak máte zabezpečený vůz? S ohledem na ojetý původ auta jsem sice osobně nic nepořizoval, nicméně při koupi mě hodně potěšil centrál s alarmem a zamykání šaltpáky. Do auta mé ženy jsem ke standardnímu imobilizéru dokoupil právě zámek zpátečky, protože jsem kdysi na dílně viděl, kolik práce dá odstranění v případě ztráty klíče.
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
he he, koupím si aligátora a nechám mu udělat plastiku na jezevčíka....... to bude ta správná ochrannapeta.hvezda píše:Tak já mám asi jako každej imobilizér a bezpečnostní matky na kolech.. Jinak jsem někde četl, že zloději Balena nepřitahují, takže můžu klidně spát.. Jinak ten had není až tak špatnej nápad.
Ne, nejlepší je samozřejmě nedávat zlodějům příležitost něco čórnout
Bája je nejlepší
jééé, to by byla správná potvora . Co předělat jezevčíka na aligátoraMrně píše:he he, koupím si aligátora a nechám mu udělat plastiku na jezevčíka....... to bude ta správná ochrannapeta.hvezda píše:Tak já mám asi jako každej imobilizér a bezpečnostní matky na kolech.. Jinak jsem někde četl, že zloději Balena nepřitahují, takže můžu klidně spát.. Jinak ten had není až tak špatnej nápad.
Ne, nejlepší je samozřejmě nedávat zlodějům příležitost něco čórnout
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jestli je to výhoda - když nevidí, tím spíš si může myslet, co kdyby tam něco bylo. Já raději nenechávám zataženou ani roletu v kufru. Takhle případný zlodějíček vidí, že tam fakt nic není. I když už jsem párkrát slyšel, že někomu vykradli kolo i kvůli rezervě.honza píše:Já mám v autě klasicky imobilizér, na volantu páku a kola chrání bezpečnostní šrouby. Taky je občas výhoda, že přes tmavá okna není vidět dovnitř, takže případný zlodějíček neví, esi tam náhodou někdo nebo něco není:-)
Na tom asi něco je Mám známého, který nechává přes noc dokonce i otevřenou schránku před spolujezdcem, aby bylo vidět, že tam nic k ukradení není Mnohdy je škoda na autě větší, než toho, co ten blb zloděj nakonec ukradne , je to děs, zvlášť když se potom musí měnit všechny zámky