Časopisy o autíkách

Odpovědět
Karel
Závislý diskutér

Časopisy o autíkách

Příspěvek od Karel »

Úroveň znalostí o autíčkách je tu fakt dobrá a tak mě napadla další otázečka :D Jaké kdo čte časopisy o autíkách :?: Hodně se dá najít na internetu, ale tam taky není všechno. Já pravidelně kupuju Automobil, Autotip, Auto motor a sport a Carauto :D Dřív jsem ještě kupoval Svět motorů, ale v poslední době se tam objevují takové bláboly,že jsem raději přestal. Nejlíp si asi počtu v Carautu, vychází ve středu, tak se vždycky těším :D
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
Reklama

Mrně
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrně »

tak já teda toho moc nepočtu ale Autotuning, Car + Hifi a Autohifi, jinak znalosti získávám spíše praxí (ale tak stejně toho moc nevím, sem ženská :D )
Bája je nejlepší :-)
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Mrně píše:tak já teda toho moc nepočtu ale Autotuning, Car + Hifi a Autohifi, jinak znalosti získávám spíše praxí (ale tak stejně toho moc nevím, sem ženská :D )
Náhodou toho víš o autíkách dost :) a na slečnu fakt hodně :D , což je dobře, protože o šminkách a hadřících bych si moc psát nechtěl. Sice se mi taková holčičí výbava líbí, možná i trošku dovedu poradit, ale nějak mi chybí ty odborné znalosti :D, asi nemám tu praxi :D :D :D
Pietro/Baleno/
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pietro/Baleno/ »

Chodí mi autohit a občas si koupím i svět motorů.....
peta.hvezda
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peta.hvezda »

Tak já odebírám autosport a tuning a tuning magazín.. Jinak mám vedle práce trafiku a dělá tam moje mamča, takže si půjčuju všechny časopisy o autech a čtu si je (v pracovní době, ale nikde to neříkejte) včechny, pak je zase vrátím.. Takže na tom jsem celkem dobře.. :lol:
Bohuslav
Zkušený diskutér

Příspěvek od Bohuslav »

Před rokem jsem si objednal Svět motorů, taková nastalgie na doby, kdy si to za 2 Kčs předplácel můj tatík. Dodneška si pamatuju, že jsem vždy pročítal zadní stranu, která byla z půlky věnována technickým parametrům nějaké novinky a z půlky nějakému veteránu. Hrozně mě nebavily motorky :) . Kromě toho se mi pravidelně dostane do ruky řada jiných časáků včetně firemních magazínů typu Audi magazin apod. Taky lezu na tipcars.cz a auto.cz.
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Bohuslav píše:Před rokem jsem si objednal Svět motorů, taková nastalgie na doby, kdy si to za 2 Kčs předplácel můj tatík. Dodneška si pamatuju, že jsem vždy pročítal zadní stranu, která byla z půlky věnována technickým parametrům nějaké novinky a z půlky nějakému veteránu. Hrozně mě nebavily motorky :) . Kromě toho se mi pravidelně dostane do ruky řada jiných časáků včetně firemních magazínů typu Audi magazin apod. Taky lezu na tipcars.cz a auto.cz.
Ty půlené stránky na Světě motorů taky pamatuju, mám všechny SM od r. 1966 a Automobil dokonce od r. 1965 :D, nic jiného o autech tehdy celkem nebylo. Až po revoluci jsem postupně začal kupovat Autotip, Auto motor a sport, pak Autocar (Carauto) a ten je snad nejlepší :D Doma na mě čeká čerstvý voňavý výtisk, už se těšííííím :D
Mrně
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrně »

Karel píše:
Bohuslav píše:Před rokem jsem si objednal Svět motorů, taková nastalgie na doby, kdy si to za 2 Kčs předplácel můj tatík. Dodneška si pamatuju, že jsem vždy pročítal zadní stranu, která byla z půlky věnována technickým parametrům nějaké novinky a z půlky nějakému veteránu. Hrozně mě nebavily motorky :) . Kromě toho se mi pravidelně dostane do ruky řada jiných časáků včetně firemních magazínů typu Audi magazin apod. Taky lezu na tipcars.cz a auto.cz.
Ty půlené stránky na Světě motorů taky pamatuju, mám všechny SM od r. 1966 a Automobil dokonce od r. 1965 :D, nic jiného o autech tehdy celkem nebylo. Až po revoluci jsem postupně začal kupovat Autotip, Auto motor a sport, pak Autocar (Carauto) a ten je snad nejlepší :D Doma na mě čeká čerstvý voňavý výtisk, už se těšííííím :D
he he, tak půlený stránky já nepamatuju, v té době sem si ještě ucala palec :D JInak kromě časáků, chytám znalosti z telky (jak jinak :wink: )
Bája je nejlepší :-)
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Buď ráda :), nic jsi nezmeškala :D
honza
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honza »

Já kupuju Autosport a tuning.
Obrázek
Martin_CV
Zkušený diskutér

Příspěvek od Martin_CV »

ano, Svět motorů od černobilého tisku po barevné...a ta sláva, když vyšel speciál s modely Škoda 105 a 120, to byly skoro plakáty.. :D ...dnešní formát není špatný, víc se ale dozvím na netu... :wink:
Martin_cv
Baleno Wagon 1.6 GLX
honza
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honza »

Přesně, i když to má své kouzlo - listovat papírovým časopisem, na netu toho člověk najde daleko víc. A zadarmo.
Obrázek
Odpovědět