Bezplatná servisní kontrola (DOD)
Bezplatná servisní kontrola (DOD)
Zvu všechny členy na bezplatnou servisní kontrolu v Autosalonu Mazda ASPEKTA v Plzni na Rokycanské 62 ve dnech 14. a 15.10.2006 Na našich plechových kamarádech bude proveden zdarma test brzd, tlumičů a geometrie, prohlídka podvozku, kontrola mrazuvzdornosti náplní a seřízení světel Součástí bude i návrh na případné opravy a vyčíslení nákladů. Sobotní dopoledne má zamluven Mazda 323F klub a tak doporučuji termín pro Balena v sobotu 14.10. ve 13,00 hod. a sejdeme se na horním parkovišti nad Aspektou Kdyby někdo netrefil, tak ho navedu (tel. 724 156 407 nebo 777 121 626
Všechny členy a jejich krásná autíka rád uvidím, no jsem zvědavý, kdo přijede...
Všechny členy a jejich krásná autíka rád uvidím, no jsem zvědavý, kdo přijede...
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
- Reklama
Jééé, to je bezva , když by nebyl Bájík, tak můžeš vzít na kontrolu jiné autíko, čajík a předváděcí Mazdičky budu mít pro Tebe v pohotovosti , dneska přivezli ještě jednu novou..modrou faceliftovanou trojku, fakt hezkáMrně píše:Tak tu sobotu bych měla mít volno, tak by sem mohla zkusit přijet, jen nevím, jestli budu mít pojízdného Bájíka
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
tak zrovna na tu kontrolu geometrie bych si teda fakt moc rád zašel...ale jako už posledně je to pro mě celkem z ruky
Suzuki Baleno Klub - http://sbk.zde.cz
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Tak přijeď něčím jiným , může to být třeba RollsMrně píše:to je nás víc co asi nebudou mít čas. Mě půjde Bájík na stříkání spodku a dutin, tak bude nepojízdnýPepéII píše:Ahoj, rád bych zúčastnil i když to nepotřebuji, ale asi nebudu mít čas. Tlumiče špatný mám, to vím.