Kdy, jak a za kolik?
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Kdy, jak a za kolik?
No možná mě je po tom prd, ale chtěl jsem se zeptat kde jste kupovali Baleno, jak dlouho ho máte a kolik jste za něj dali? Já ho mám 3 roky, dal jsem za něj v AAA 96000,- a jediná možnost jak udělat skok ze Škody 120L na Baleno byl leasing..
- Reklama
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Tak se taky přidám do trojice. Kupoval jsem ho taky v AAA za nějakých cca 95 000Kč před 2 lety a 2 měsíci...jo a ještě jsem dostal zadara 2 rádia, plnou nádrž a páku na volant )
A abych netrhal partu, tak se taky přiznám, že jsem skákal ze škody 120.
Suzuki Baleno Klub - http://sbk.zde.cz
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
..tak to je zrada, já dostal jen 1 rádio a skoro prázdnou nádrž..Marek píše:Tak se taky přidám do trojice. Kupoval jsem ho taky v AAA za nějakých cca 95 000Kč před 2 lety a 2 měsíci...jo a ještě jsem dostal zadara 2 rádia, plnou nádrž a páku na volant )
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Jesenní koupě
Renaul Opportunity Brno, 95 tis. , auto tam dal člověk protiúčtem neboť si myslel, že nová Laguna je potěší větším místem a vším ostatním.
Jak vím z dodatečného vývoje- nejraději by ji vrátil.Šel s spolehlivostí dolů o 100% a s vnitřním prostorem o 30%. A musím říct, že já jsem pro Baleno daleko lepší matkou.
Investice do něj zatím cca 30 tis.
Jak vím z dodatečného vývoje- nejraději by ji vrátil.Šel s spolehlivostí dolů o 100% a s vnitřním prostorem o 30%. A musím říct, že já jsem pro Baleno daleko lepší matkou.
Investice do něj zatím cca 30 tis.
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
No bylo to dlouhé vyjednávánípeta.hvezda píše:..tak to je zrada, já dostal jen 1 rádio a skoro prázdnou nádrž..Marek píše:Tak se taky přidám do trojice. Kupoval jsem ho taky v AAA za nějakých cca 95 000Kč před 2 lety a 2 měsíci...jo a ještě jsem dostal zadara 2 rádia, plnou nádrž a páku na volant )
Suzuki Baleno Klub - http://sbk.zde.cz
-
- Zkušený diskutér
Já ho koupil v letos květnu od jednoho ivalidního důchodce v Teplicích za 85 000,- .V cene mimo výbavy GLX (klima,ABS) byl alarm na DO,radiomgf
Sony ,letní na Al diskách a zimáky s disky jednu zimu jeté.Nerad se s ním loučil,ale díky svému zdr.stavu sháněl něco vyššího kvůli snažšímu nastupování.
Investice zatím cca 600,- (svíčky a O kroužek k rozdělovači ),jinak rozvody a náplně byli provedeny bývalým majitelem (předal mi i faktury) .
Předpokládané výdaje - na zimu novou baterii a na jaře nový letní gumy.
Předtím jsem měl (a stále mám) Mitsubishi Colt 1,3
Sony ,letní na Al diskách a zimáky s disky jednu zimu jeté.Nerad se s ním loučil,ale díky svému zdr.stavu sháněl něco vyššího kvůli snažšímu nastupování.
Investice zatím cca 600,- (svíčky a O kroužek k rozdělovači ),jinak rozvody a náplně byli provedeny bývalým majitelem (předal mi i faktury) .
Baleno Wagon 1.6 GLX
-
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
kup od důchodce
stará pravda zní, kupujte od důchodců / tady to vidíte jasně/, nebo od učitele tenisu - můj případwildcat2 píše:Já ho koupil v letos květnu od jednoho ivalidního důchodce v Teplicích za 85 000,- .V cene mimo výbavy GLX (klima,ABS) byl alarm na DO,radiomgf
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Taky trhám partu
předchůdce po domácí linii byl Forman a předtím Š105Mrně píše:Báju sem koupila od chlapíka z Ústí a ten se s ním jen nerad loučil ale čekla rodinu a potřeboval něco většího, kam by nacpal kočárek. Cenovka 77 tácků a investice tak 8 (zatím..... ale bude to mnohem víc) Jo a předtním to byl Renault 1.8 takže trhám partu