SX4 - přesně můj tip pro někoho kdo má cca 350 tis. volných a nemá v čem jezdit. Laický popis po pár desítkách km s SX4 je - nic lepšího jsem neřídil, ale já jsem toho zatím vůbec moc neřídil. Plusy...sezení nahoře a pohodlené nastupování mě max. vyhovuje, 16 palcová kola bezkonkurenční, celkově podvozek se vypořádá s jakoukoli nerovnosti a uvnitř to pocítíte minimálně, 1,5 benzin naprosto stačí do města i mimo. Spotřeba na počítači někdy děsivá jako na každém např. při rozjezdech, ale průměrná adekvátní pro 1,5 benzin.
Mínus SX4... snad jen špatný výhled ven při parkování a při jízdě do zatáčky přes přední sloupky ale jde spíš o zvyk. Slyšel jsem že se to montuje v Maďarsku a myslim že Baleno je celkově mnohem lépe spracované, ale SX4 je jiná třída a tak srovnávat by asi nebylo správné. Rozhodně SX4 stojí za to (i za ty peníze když jsou

)) a ve své třídě je rozhodně ve vedení.
Já jsem Baleno, abych se přiznal podědil ( přesněji odkoupil ) protože mi bylo líto dát ho někam stát a čekat až za něj dostaneme pár desítek tisíc. Tím pádem šla do světa moje bývalá Felicie a teď jezdim Balenem a je to sakra rozdíl, ale co Vám budu povídat.
Táta je spokojen, ostatně chtěl další Suzuki a má ho ( musim se pochlubit, že jsem k tomu výrazně přispěl ) a začal mu dokonce říkat "Pastelka" kvuli jeho barvě. Myslim že tak to má být - jezdil s Balenem devět let a když se rozhodl pro výměnu, sahl zase po SUZUKI.