Problém s el. okénkem

Odpovědět
honza
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Problém s el. okénkem

Příspěvek od honza »

Nemáte náhodou někdo zkušenost s nastavováním usazení el. okénka? Mně totiž při úplném zavření jakoby povyjede z horního rohu téměř ven. Určitě tam někde budou nějaké dva šrouby na seřízení, ale nerad bych sundával celou odhlučňovací gumu, kterou mám ve dveřích (nerad bych ji roztrhl) a raději bych šel na jisto..
Nevíte někdo, kam sáhnout?
Obrázek
Reklama

Marek
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marek »

....to jsou ty elektrické výbavy :lol: . My co máme kličku máme klid a ještě si zaposilujem. Ale jinak promiň že ti tu zasírám místo a nic ti neporadím. Já jen, že na SBK srazíku se mi všichni smáli že jsem tam byl jediný bez elektriky... :roll:
Suzuki Baleno Klub - http://sbk.zde.cz
rcph
Závislý diskutér

Příspěvek od rcph »

2 honza: ...asi budeš muset sundat odhlučnění :roll:
Suzuki Baleno Wagon 1,6 GLX
peta.hvezda
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peta.hvezda »

Marek píše:....to jsou ty elektrické výbavy :lol: . My co máme kličku máme klid a ještě si zaposilujem. Ale jinak promiň že ti tu zasírám místo a nic ti neporadím. Já jen, že na SBK srazíku se mi všichni smáli že jsem tam byl jediný bez elektriky... :roll:
hahahahaha , a stejně elektrika je lepšíí!! :D
honza
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honza »

peta.hvezda píše:
Marek píše:....to jsou ty elektrické výbavy :lol: . My co máme kličku máme klid a ještě si zaposilujem. Ale jinak promiň že ti tu zasírám místo a nic ti neporadím. Já jen, že na SBK srazíku se mi všichni smáli že jsem tam byl jediný bez elektriky... :roll:
Taky mě Marek "kličkový posilovač" pobavil:) ještě počkám, jestli se nějaká kvalifikovaná rada, zkušenost nebo aspoň domněnka:) neobjeví a půjdu do toho.
Teda není to nijak drastický - to sklo vyskakuje tak o centimetr, ale mám vždycky divný pocit, že z těch dveří vypadne..
Obrázek
Marek
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marek »

peta.hvezda píše:
no tak se mi zdá, že tady někomu vyměním v Mimoni výplně dveří :lol: :lol: :lol: .
Suzuki Baleno Klub - http://sbk.zde.cz
peta.hvezda
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peta.hvezda »

Marek píše:
peta.hvezda píše:
no tak se mi zdá, že tady někomu vyměním v Mimoni výplně dveří :lol: :lol: :lol: .
.. doufám, že néé mě!! :lol: :lol:
Odpovědět