Dobrý den , jsem majitelem Suzuki Sx4 rv 2013 naj. 53 000 km.po celou dobu pozoruji velmi tvrdý podvozek , který nemá daleko k sportovnímu podvozku auta které jsem měl přet tím , a sice Seat Leon 2.0 TDI, jsem s tím , (ale o tom se zmíním až v jiném příspěvku)velmi nespokojen jelikož převážně používám silnice 2-3 třídy.
Navíc mě mechanik pohledově při výměně pneu diagnostikoval že mě zadní tlumiče vytekly ale já jsem rozdíl při jízdě nepoznal , tluče to pořád stejně.
Myslíte že pomůže výměna vadných tlumičů ? a za jaké ? Originální jsou jenom jedny ty samé co tam mám a za náhradu nikdo nedá záruku že budou měkčí, takže....babo raď .
Pokud máte někdo tip budu velmi rád. a jsem s pozdravem
Tvrdý podvozek, co s tím ?
- Reklama
Re: Tvrdý podvozek, co s tím ?
Dobrý den, opravdu se nikdo nenajde kdo by na můj dotaz zareagoval ?, děkuji.
Nic. Je to přirozená vlastnost tohoto vozítka. Koupil jsem to (dnes říkám, že omylem) ženě pro příměstské pojezdy. Bydlíme na vesnici, kde může být problém se sněhem a polní cestou, tak mě zaujalo 4x4.
Žena tomu autu říká "žebřiňák". Při jízdě to mlátí od kol do auta, to nemá se sportovním podvozkem nic společného, jde o nezvládnuté odpružení.
Navíc máme verzi 1,6 - 74 kW a ta je navíc líná, předjíždět se s tím rozhodné nedá. A mimochodem, všechna plastová olemování podběhů, nárazníků, apod., odpadávají. Lepím to izolepou.
Nejhorší auto, které jsem kdy zkusil.
Žena tomu autu říká "žebřiňák". Při jízdě to mlátí od kol do auta, to nemá se sportovním podvozkem nic společného, jde o nezvládnuté odpružení.
Navíc máme verzi 1,6 - 74 kW a ta je navíc líná, předjíždět se s tím rozhodné nedá. A mimochodem, všechna plastová olemování podběhů, nárazníků, apod., odpadávají. Lepím to izolepou.
Nejhorší auto, které jsem kdy zkusil.
To mi neříkejte že s tím nejde nic dělat. Opravdu nemá nikdo zkušenost s jinými pružinami a tlumiči?