web všech Balíků!!!
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
web všech Balíků!!!
Tak jsem se po zralé úvaze rozhodl udělat neuvěřitelnou věc a to takovou že vytvořím nějaké ty stránečky, které by byly JENOM o naších balenech. Měla by to být asi obdoba swift.jabkon.cz. Nebude to nic hyper-super, ale snad tam posléze najdou všichni něco užitečného jako např. tech.rady, odkazy, fotky všech "členů" atd atd.
Snad to bude hotové někdy v dohledné době, alespoň v nějaké té "dětské verzi".
Snad to bude hotové někdy v dohledné době, alespoň v nějaké té "dětské verzi".
- Reklama
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
se tady rozhlížím...
Ahoj lidi, tak jsem docela překvapen z tohoto diskusního fóra. Jeden Balík mi také ke vší spokojenosti slouží a český klub bych uvítal! Zatím chodím pro rady a inspiraci k anglánům, tak by nebyl o špatné mít něco tady u nás doma... Web bych taky přivítal. Popř bych i přiložil ruku k dílu, když jde o dobrou věc...
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Takžeeee....definitivně bylo rozhodnuto o adrese na www stránky: "http://sbk.zde.cz" zkráceně pak "sbk.zde.cz". Nechtel jsem moc dlouhy nazev ani nijak slozity a tak jsem zvolil tenhle. Snad se vam bude libit a myslim ze si to lehce zapamatujete. Zatim je tam pouze info stránka, ale vzhled uz zustane stejný.....jen informace přibudou
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
aa
tak nějak přemýšlím jestli má cenu dělat stránky Suzuki Baleno Klubu, když už tady jsou ty Suzuki Clubu. Kdybych se na to vyflák, tak budu mít více času na jiné věci, ale zase na druhou stranu když budou stránky jenom o Balenech tak to taky bude mít i kladné stránky. Tak poraďte???