Pískání motoru

peta.hvezda
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Re: Pískání motoru

Příspěvek od peta.hvezda »

Mrně píše:Tak a objevil se mi první problémek na mém milovaném kotrmelci. Něco mi píská v motoru. Zvuk to má jak když prokluzuje řemen. Měl ste někdo podobnou závadu??? A jestli ano, tak jak na ni. Díky za všechny rady :wink:
No něco podobnýho mě to dělá taky, hlavně když je to studený.. Ale většinou pomůže když vypnu světla a hned je klid.. Asi taky altík, co? Ložiska po smrti.. :cry:
Reklama

Jirka
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka »

Karel píše:
Mrně píše:
Karel píše: není moc celkem za co :D , ale Bájík už se určitě těší na dárek :D

jen tak čistě teoreticky............ nevíš kolik stojí ten altík? Já jen jak moc velký oči mám dělat na ježuchu :D
No, nechci Tvoje očka podceňovat...ale nový altík může stát klidně 15 tis...nevím nevím, jestli ho obloudíš :D Myslím ale, že bohatě stačí repase (generálka) a to spraví tak 2 tisíce, normálně to trvá tak 2-3 dny, ale Monča udělá smutný pohled a bude určitě dřív :D
Taky sem měl tuten problém ale pořešil sem to tak že jsem si koupil ložiska a vyměnil a vyjde to o dost levnějš než brát novej :wink:
rcph
Závislý diskutér

Příspěvek od rcph »

peta.hvezda píše:No něco podobnýho mě to dělá taky, hlavně když je to studený.. Ale většinou pomůže když vypnu světla a hned je klid.. Asi taky altík, co? Ložiska po smrti.. :cry:
...zkus se podívat na napnutí řemene :idea:
Suzuki Baleno Wagon 1,6 GLX
peta.hvezda
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peta.hvezda »

rcph píše:
peta.hvezda píše:No něco podobnýho mě to dělá taky, hlavně když je to studený.. Ale většinou pomůže když vypnu světla a hned je klid.. Asi taky altík, co? Ložiska po smrti.. :cry:
...zkus se podívat na napnutí řemene :idea:
..Jo moc díky.. určitě na to kouknu.. :wink:
Marek
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marek »

Možná by stálo za to zjistit co to je? Taky to může být spojkové ložisko nebo ten volný řemen...a na kolik jen tak pro info vyjde výměna těch ložisek? To se kupuje nějaká sada přímo na daný altík nebo jsou to nějaké univerzály, které se dají koupit tam kde prodávají ložiska?
Suzuki Baleno Klub - http://sbk.zde.cz
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Marek píše:Možná by stálo za to zjistit co to je? Taky to může být spojkové ložisko nebo ten volný řemen...a na kolik jen tak pro info vyjde výměna těch ložisek? To se kupuje nějaká sada přímo na daný altík nebo jsou to nějaké univerzály, které se dají koupit tam kde prodávají ložiska?
pro nás to dělá specializovaná firma, udělá komplet generálku a altík je jak nový :) , zákazníka to přijde včetně demontáže a montáže cca 2.500,-- a to docela jde :D
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
Odpovědět