Nadstandartní výbava

Mrně
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrně »

Tak mě se podařilo najít stejného Báju ale jen z venku, má ho Losky ale jinak motorově a výbavově je to zase nebe a dudy 8)
Bája je nejlepší :-)
Reklama

rcph
Závislý diskutér

Příspěvek od rcph »

2 Karel: samozřejmě máš pravdu, včetně problematiky předváděček... jen jsem chtěl ostatním naznačit jak to chodí a s čím se můžou setkat, a to nemluvě o možných rozdílech ve výbavě vozů pro různé země :roll:

Zatím největší extrém ve stáří prodávaných "nových" vozů byl u jedné nejmenované korejské značky... klidně dva roky 8)
Suzuki Baleno Wagon 1,6 GLX
Marek
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marek »

rcph píše:2 Karel: samozřejmě máš pravdu, včetně problematiky předváděček... jen jsem chtěl ostatním naznačit jak to chodí a s čím se můžou setkat, a to nemluvě o možných rozdílech ve výbavě vozů pro různé země :roll:

Zatím největší extrém ve stáří prodávaných "nových" vozů byl u jedné nejmenované korejské značky... klidně dva roky 8)
ach ta korea...jediné dobré co z Korey vzešlo je MASH...ale myslím že ani ten se tam netočil :))
Suzuki Baleno Klub - http://sbk.zde.cz
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Marek píše:
rcph píše:2 Karel: samozřejmě máš pravdu, včetně problematiky předváděček... jen jsem chtěl ostatním naznačit jak to chodí a s čím se můžou setkat, a to nemluvě o možných rozdílech ve výbavě vozů pro různé země :roll:

ach ta korea...jediné dobré co z Korey vzešlo je MASH...ale myslím že ani ten se tam netočil :))
Zákazník se to většinou ani nedozví, ale problém nastane, když chce pak objednat nějaký náhradní díl :( Za ty dva roky může nastat nějaká technická změna a součástky se většinou objednávají nejen podle motoru a karoserie, ale i podle roku výroby :( a pak díl nepasuje. Další malér bývá, pokud pak auto nabídne k prodeji do nějakého většího bazáru. Tam prověřují nejen, zda je auto kradené, ale i skutečný rok výroby, aby mohli podle tabulek stanovit cenu. To je pak překvapení, když je auto najedou třeba o 2 roky starší a pak i o několik desítek tisíc i levnější :(, ale je fakt, že si to každý může před nákupem zjistit :) , škodný určitě nebyl, protože u takových aut bývá i pěkná sleva :D a auta bývají nabízená v nějaké akci :) Pozor je třeba dát při nákupu ojetých, pak to může být nepříjemné zklamání :( , i když daleko důležitejší je skutečný stav vozu :)
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
Odpovědět