UFO svícení kontrolky

Odpovědět
Jeseň
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

UFO svícení kontrolky

Příspěvek od Jeseň »

haló, co může být tohle:

při vytočení volantu vpravo nebo při určitém přejíždění nerovností se občas rosvítí kontrolka ruční brzdy- po vrácení volantu zpět zase zhasne :?:
www.jesen.cz
Záhady&Poklady¨
Suzuki je expediční vozidlo.
Reklama

Karel
Závislý diskutér

Re: UFO svícení kontrolky

Příspěvek od Karel »

Jeseň píše:haló, co může být tohle:

při vytočení volantu vpravo nebo při určitém přejíždění nerovností se občas rosvítí kontrolka ruční brzdy- po vrácení volantu zpět zase zhasne :?:
to je tada fakt záhada...napadá mi jediné: na Mazdě 323 je kontrolka ruční brzdy společná s úrovní hladiny brzdové kapaliny, auta jsou dost konstrukčně podobná, tak je jí tam možná buď méně nebo vázne plovák :( a při natočení volantu nebo na nerovnostech se auto mírně nahne a kontrola se rozsvítí, kontrola je jednoduchá, tak zkus :) Jinak nevím...
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
rcph
Závislý diskutér

Příspěvek od rcph »

....souhlasím s Karlem...také bych viděl problém v malé množství brzdové kapaliny
Suzuki Baleno Wagon 1,6 GLX
Jirka
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka »

Tak když jsme už u toho tak bych se taky rád zeptal jestli vám to ukazuje zapnutí potkávacích a parkovacích světel..... Mě to bohu žel nic neukazuje jen když přepnu na dálková tak se tam ukáže kontrolka.... Tak by mě zajímalo jestli to tam má i ty další zmiňované kontrolky, protože mě nesvítěj od začátku co jsem si auto pořídil :?
rcph
Závislý diskutér

Příspěvek od rcph »

2 Jirka: ...protože tam ani nejsou :lol:
Suzuki Baleno Wagon 1,6 GLX
peta.hvezda
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peta.hvezda »

Tak já jsem měl stejnej problém, taky mě nesvítily a stále nesvítí kontrolky na světla, ale zjistil jsem to že tam nejsou asi před 2,5 lety.. :lol:
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Japonská auta tu kontrolku většinou nemají, Mazda také ne :( Nejlepší je udělat automatický spínač osvětlení a pak to vůbec nevadí :)
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
Jirka
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka »

Díky za radu :D japončíci musejí mít vždy něco extra :lol: , ještě že jsem se nepouštěl do opravy bych byl asi hodně překvapen
Bohuslav
Zkušený diskutér

Příspěvek od Bohuslav »

peta.hvezda píše:Tak já jsem měl stejnej problém, taky mě nesvítily a stále nesvítí kontrolky na světla, ale zjistil jsem to že tam nejsou asi před 2,5 lety.. :lol:
No, já to mám dokonce zapsáno v techničáku, jako schválenou výjimku pro tohle auto spolu s chybějící kontrolkou stavu nádrže. :?
peta.hvezda
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peta.hvezda »

Bohuslav píše:
peta.hvezda píše:Tak já jsem měl stejnej problém, taky mě nesvítily a stále nesvítí kontrolky na světla, ale zjistil jsem to že tam nejsou asi před 2,5 lety.. :lol:
No, já to mám dokonce zapsáno v techničáku, jako schválenou výjimku pro tohle auto spolu s chybějící kontrolkou stavu nádrže. :?
..jo, já tam mám taky něco takovýho.. :wink:
Odpovědět