Teď řeším, jak opravit ty drobný škábance, ktery jsou ale až na plech, a do kterých se nikomu v servisu nechce. Ty tak jedině když je to na vyvaření (když jsem měl feldu, to si užili

Tak zkus tu voskovku, ta je fajn a je to celkem bez práceBohuslav píše:Naštěstí jsou to malé rýhy asi jako rýha od dámského podpatku v laku parket. O tom štětečku vím, ale ještě jsem ho nezkoušel, jenom kamuflovat lehkým nástřikem barvy ve spreji, ale nějak mi to tam dlouhodobě nedrží
Vidíš, já ho mám, ale stejně mám slušnej šrám na straně spolujezdce od toho, jak v minulosti asi nějaký nenechavec páčil zámek.Mrně píše:Martin_CV píše:díky za rady pánové, čeká mne to taky...kamínky a hlavně ty jemné otisky dveří jiných aut z parkoviště...plus zděděné šrámy okolo zámku dveří... nevím asi předchozí majitel neměl trefu a šermoval klíčkem okolo...
měl si pořídit centrál
člověk aby se bál auto někde nechat, kamarádovi obtáhli auto klíčem. Já mám na bájovi taky nějaký ten škrábaneček ale nic tragického, tak to zatím nechámBohuslav píše:Vidíš, já ho mám, ale stejně mám slušnej šrám na straně spolujezdce od toho, jak v minulosti asi nějaký nenechavec páčil zámek.Mrně píše:Martin_CV píše:díky za rady pánové, čeká mne to taky...kamínky a hlavně ty jemné otisky dveří jiných aut z parkoviště...plus zděděné šrámy okolo zámku dveří... nevím asi předchozí majitel neměl trefu a šermoval klíčkem okolo...
měl si pořídit centrál
Nejlíp to řeší v AmericeJirka píše:Taky mám pár šrámů na autíku, ale nejhorší je haupnasou tam samé tečky od odlítavajících kamínků
teď přes zimu s tím budu muset něco udělat jestli se mi to povede
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net |