Náhodou toho víš o autíkách dostMrně píše:tak já teda toho moc nepočtu ale Autotuning, Car + Hifi a Autohifi, jinak znalosti získávám spíše praxí (ale tak stejně toho moc nevím, sem ženská)
Ty půlené stránky na Světě motorů taky pamatuju, mám všechny SM od r. 1966 a Automobil dokonce od r. 1965Bohuslav píše:Před rokem jsem si objednal Svět motorů, taková nastalgie na doby, kdy si to za 2 Kčs předplácel můj tatík. Dodneška si pamatuju, že jsem vždy pročítal zadní stranu, která byla z půlky věnována technickým parametrům nějaké novinky a z půlky nějakému veteránu. Hrozně mě nebavily motorky. Kromě toho se mi pravidelně dostane do ruky řada jiných časáků včetně firemních magazínů typu Audi magazin apod. Taky lezu na tipcars.cz a auto.cz.
he he, tak půlený stránky já nepamatuju, v té době sem si ještě ucala palecKarel píše:Ty půlené stránky na Světě motorů taky pamatuju, mám všechny SM od r. 1966 a Automobil dokonce od r. 1965Bohuslav píše:Před rokem jsem si objednal Svět motorů, taková nastalgie na doby, kdy si to za 2 Kčs předplácel můj tatík. Dodneška si pamatuju, že jsem vždy pročítal zadní stranu, která byla z půlky věnována technickým parametrům nějaké novinky a z půlky nějakému veteránu. Hrozně mě nebavily motorky. Kromě toho se mi pravidelně dostane do ruky řada jiných časáků včetně firemních magazínů typu Audi magazin apod. Taky lezu na tipcars.cz a auto.cz.
, nic jiného o autech tehdy celkem nebylo. Až po revoluci jsem postupně začal kupovat Autotip, Auto motor a sport, pak Autocar (Carauto) a ten je snad nejlepší
Doma na mě čeká čerstvý voňavý výtisk, už se těšííííím
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net |