Občas se rozsvítí kontrolka "Check Engine"
Občas se rozsvítí kontrolka "Check Engine"
Při plynulé jízdě na rovné silnici se mi v poslední době občas rozsvítí žlutá kontrolka "Check Engine", která po malém a krátkém ubrání plynu opět zhasne. Někdy se situace po několika km opakuje, někdy se vůbec neobjeví. Přitom na chodu motoru se to nijak neprojeví. Má s tím někdo zkušenost? Mám GV 2.500 V6, r.v. 2000. Děkuji.
- Reklama
Re: Občas se rozsvítí kontrolka "Check Engine"
zdravím to mi děla taky ale jak to přijde tak to odejde vůbec nevím čím to je prošel sem kabeláž ale nic nemam vůbec tušení
Mezitím jsem za hříšných x Kč nechal udělat diagnostiku, ale v paměti nebyly nalezeny žádné závady. Autorizovaný servis k tomu nedovedl nic říct.Tak nevím, asi se obrátím na Suzuki (ale jak?)
som cerstvy majitelGV 2,5 6V 2001 doteraz sa nic nevyskytlo,dnes som chcel pozriet ci nie je zasrany vzduchovy filter,kluc bol v polohe zapnute,odpojil som cidlo odstranil kryt vycistil som filter a znovu zalozil,zapojil cidlo a nastartoval,odvtedy mi ta kontrolka stale svieti.Neviem ako je to u tychto aut ci je potrebny reset cez bateriu alebo pomoze len servis.Alebo to zhasne po case,
U mého jimnyho to dělá po nastartování.Stačí pootočit klíčkem trochu zpět a kontrolka zhasne.Asi bude vyšlehaný nějaký kontakt v zámku startovacího klíčku.
Mne to tiež robilo a nakoniec to bol studený spoj na konektore u riadiacej jednotky . (samička bola už vychodená)- možno to