to já taky nevím kdy se přesně dostanu do Plzně ale odhaduji že to bude nějak mezi 5 a 6 hodinou jestli půjde vše podle plánuKarel píše:No, já samozřejmě taky jedu z Plzně (když tu bydlím ), ale vůbec nedokážu odhadnout, kdy vyrazím (nezáleží to moc na mě), tak nemůžu žádnou navigaci slíbitMrně píše:Napiš Laštymu, ten psal, že jede přes PlzeňJirka píše:Lidičky jede někdo z Plzně a nebo blízkého okolí??? Já jen že by jsme se mohli domluvit a mohli bychom tam jet spolu ... Kdyžtak mi dejte vědět a domluvíme se
Akce na zámku
-
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
to bylo jenom takové plácnutí , to byla ujetá reakce na tu "novou hračku", ale kdyby někdo takové modýlky také sbíral, tak o tom rád něco písnuJeseň píše:no vedle, je to 1,20 m dlouhý a zase si to odvezuKarel píše:hračky, nebo spíš modýlky autíček mám moc rád , sbírám už je opravdu dlouho, mám jich plné vitríny , ale jenom veterány 1900-1945 v měřítku 1:43, nejraději mám od firem Solido, RIO a Brumm Žena mi nadává, že nemá kam dávat knížky, ale nakonec mi stejně po stromeček nějaké koupí (teda já, dá mi na něj korunky), no ale těším se jak to mrně na novou hračku Zatím jsem všechny vybíral sám(jsou jich stovky), pořád se těším, že mi někdo nějaké koupí, ale zatím se to nikdy nepovedlo. Vím, je to těžké, skoro nikdo neví, které mi vlastně chybí , ale až se to jednou povede, tak věřím, že mi takový modýlek přinese štěstí (a to se vždycky hodí )Mrně píše:už se těším jak dítě na novou hračku. Bude to paráda
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Je to tak , sraz neměl chybu , škoda že jsem musel v sobotu do práce.. ach jo Bylo to fakt super Obsluha grilu byla taky bezvadnáMrně píše:Jako ten kdo na sraz nejel o hodně přišel. Bylo to skvělé a tímto se Jeseňovi hluboce klaním a tleskám za super pohodičku kterou na srazu vytvořil
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo, Pepemu to za tím grilem šloKarel píše:Je to tak , sraz neměl chybu , škoda že jsem musel v sobotu do práce.. ach jo Bylo to fakt super Obsluha grilu byla taky bezvadnáMrně píše:Jako ten kdo na sraz nejel o hodně přišel. Bylo to skvělé a tímto se Jeseňovi hluboce klaním a tleskám za super pohodičku kterou na srazu vytvořil
Bája je nejlepší