Bílá barva a tmavé nárazníky?! To fakt muselo bejt nic moc i když lak za 20000,- dělá divy..Karel píše:Hlásím Baleno Sedan tažený na podvozku (asi dovoz z Německa), ale bílé s tmavými plastovými nárazníky, černý spojler na kufru...nic moc

To určitěpeta.hvezda píše:Bílá barva a tmavé nárazníky?! To fakt muselo bejt nic moc i když lak za 20000,- dělá divy..Karel píše:Hlásím Baleno Sedan tažený na podvozku (asi dovoz z Německa), ale bílé s tmavými plastovými nárazníky, černý spojler na kufru...nic moc
už to tak vypadá, ale dneska jsem viděl na stejném vleku další, teď stříbrný kombíkMrně píše:mít ho nějakej fanda Balen, tak by se z něj nechalo udělat pěkný přibližovadlo ale bohužel to vypadá, že tento majitel ho mám "jen na ježdění"
No, v Německu je jich fakt hodněMartin_CV píše:tak pár úlovků mám pravidelně taky na parkingu u Glóbusu, když se přes hory a doly přivalí sousedi z Němců ...většinou kombíky či sedany, stav poměrně slušný...leč žádný tuning
Tak to je super úlovek, zvlášť ten na 16", toho 4 je fakt škoda, další pěkné slečny v klubu by byly příjemným oživenímpeta.hvezda píše:Tak jsem dneska potkal 4 Balena, u třech rozdány lístky za stěrač, všechny 3 kombi a jedno z nich dokonce na 16" 205/40 na dveřích "jazyková škola Náchod" a to 4 hatch. a v něm dvě pěkné slečny, škoda, že jsme se jen míjeli..
Taky doufám, že je ještě potkám..Karel píše:Tak to je super úlovek, zvlášť ten na 16", toho 4 je fakt škoda, další pěkné slečny v klubu by byly příjemným oživenímpeta.hvezda píše:Tak jsem dneska potkal 4 Balena, u třech rozdány lístky za stěrač, všechny 3 kombi a jedno z nich dokonce na 16" 205/40 na dveřích "jazyková škola Náchod" a to 4 hatch. a v něm dvě pěkné slečny, škoda, že jsme se jen míjeli.., ale třeba je ještě někde chytíš
No taky jsem o tom už přemýšlel, že z toho co jsem rozdal asi nic nebude, ale to vůbec nevadí, budu je rozdávat dál..Karel píše:Tak mě tak napadlo, kolik z těch lovů (rozdaných lístků) bylo úspěšnýchCedulek už jsem pár rozdal, ale výsledek zatím žádný
, ale vím, že to chce trpělivost a taky nemá smysl mít klub o 500 členech
taky bych rozdával ale nemám komu, bo žádnej Bája tu nikde furt nenípeta.hvezda píše:No taky jsem o tom už přemýšlel, že z toho co jsem rozdal asi nic nebude, ale to vůbec nevadí, budu je rozdávat dál..Karel píše:Tak mě tak napadlo, kolik z těch lovů (rozdaných lístků) bylo úspěšnýchCedulek už jsem pár rozdal, ale výsledek zatím žádný
, ale vím, že to chce trpělivost a taky nemá smysl mít klub o 500 členech
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net |