Záleží jaká se chytne akce, naše firma jako velkoodběratel má občas štěstí a dostane super cenovku. Třeba nedávno sme měli nabídku na 15" od Alessia za 1200 s tím že sou malinko škráblé na vnitřní straně. Jak sem psala, zláleží na provedení a kvalitěhonza píše:Tak tohle mě zaujalo. Nový liťáky za 1300? Tak to k nám buď začínají expandovat čínští výrobci (Xing Xeng tuning a spol.) nebo, Mrně, umíš nakupovat líp než já Když jsem sháněl svoje kola, nic pod 1800,- jsem nenašel.Mrně píše: ...Cenovka se v 15" hliníkách pohybuje od 1300 a výše (záleží na provedení a kvalitě)
Kola z lehkých slitin
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kola z lehkých slitin
Bája je nejlepší
- Reklama
Tak to je hezká cena , škoda že nějaké takové už nemám na co dát 15" už máme na všech autech, já na Balenu, syn na Efku a žena na Bobíkovi, všechny s pneu Nokian NRV 195/50 R15 , není to už moc aktuální dezén, ale stejně nemá chybu a navíc moc dobře vypadá Předvedu v Chudenicích
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
mám 195/50 R15 Hankook K105, pěknej asimetryckej vzoreček, jen ty disky, tsssss. Ne nadarmo se říká, že kovářova kobyla chodí bosaKarel píše:Tak to je hezká cena , škoda že nějaké takové už nemám na co dát 15" už máme na všech autech, já na Balenu, syn na Efku a žena na Bobíkovi, všechny s pneu Nokian NRV 195/50 R15 , není to už moc aktuální dezén, ale stejně nemá chybu a navíc moc dobře vypadá Předvedu v Chudenicích
Bája je nejlepší
ty to stejně dlouho nevydržíš a Báju (a tím i sebe ) obdaruješMrně píše:mám 195/50 R15 Hankook K105, pěknej asimetryckej vzoreček, jen ty disky, tsssss. Ne nadarmo se říká, že kovářova kobyla chodí bosaKarel píše:Tak to je hezká cena , škoda že nějaké takové už nemám na co dát 15" už máme na všech autech, já na Balenu, syn na Efku a žena na Bobíkovi, všechny s pneu Nokian NRV 195/50 R15 , není to už moc aktuální dezén, ale stejně nemá chybu a navíc moc dobře vypadá Předvedu v Chudenicích
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX