Kola z lehkých slitin

Mrně
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Re: Kola z lehkých slitin

Příspěvek od Mrně »

honza píše:
Mrně píše: ...Cenovka se v 15" hliníkách pohybuje od 1300 a výše (záleží na provedení a kvalitě)
Tak tohle mě zaujalo. Nový liťáky za 1300? Tak to k nám buď začínají expandovat čínští výrobci (Xing Xeng tuning a spol.) nebo, Mrně, umíš nakupovat líp než já :shock: :D :shock: Když jsem sháněl svoje kola, nic pod 1800,- jsem nenašel.
Záleží jaká se chytne akce, naše firma jako velkoodběratel má občas štěstí a dostane super cenovku. Třeba nedávno sme měli nabídku na 15" od Alessia za 1200 s tím že sou malinko škráblé na vnitřní straně. Jak sem psala, zláleží na provedení a kvalitě :wink:
Bája je nejlepší :-)
Reklama

Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Tak to je hezká cena :) , škoda že nějaké takové už nemám na co dát :( 15" už máme na všech autech, já na Balenu, syn na Efku a žena na Bobíkovi, všechny s pneu Nokian NRV 195/50 R15 :), není to už moc aktuální dezén, ale stejně nemá chybu a navíc moc dobře vypadá :D Předvedu v Chudenicích :D
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
honza
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honza »

>Mrně
Hmmm, kdybych to věděl před pár měsíci, tak bych se o ten Váš obchod asi hodně zajímal :(
Obrázek
Mrně
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrně »

Karel píše:Tak to je hezká cena :) , škoda že nějaké takové už nemám na co dát :( 15" už máme na všech autech, já na Balenu, syn na Efku a žena na Bobíkovi, všechny s pneu Nokian NRV 195/50 R15 :), není to už moc aktuální dezén, ale stejně nemá chybu a navíc moc dobře vypadá :D Předvedu v Chudenicích :D
mám 195/50 R15 Hankook K105, pěknej asimetryckej vzoreček, jen ty disky, tsssss. Ne nadarmo se říká, že kovářova kobyla chodí bosa :?
Bája je nejlepší :-)
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Mrně píše:
Karel píše:Tak to je hezká cena :) , škoda že nějaké takové už nemám na co dát :( 15" už máme na všech autech, já na Balenu, syn na Efku a žena na Bobíkovi, všechny s pneu Nokian NRV 195/50 R15 :), není to už moc aktuální dezén, ale stejně nemá chybu a navíc moc dobře vypadá :D Předvedu v Chudenicích :D
mám 195/50 R15 Hankook K105, pěknej asimetryckej vzoreček, jen ty disky, tsssss. Ne nadarmo se říká, že kovářova kobyla chodí bosa :?
ty to stejně dlouho nevydržíš :D a Báju (a tím i sebe :D ) obdaruješ :wink:
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
Odpovědět