V Plzni jezdí Balen docela hodně, ale za jízdy se cedulka za stěrač dává dost těžko Mám kamaráda, který má autodílnu a dříve dělal autorizovaného dealera Suzuki. Napadlo mě oslovit majitele z jeho databáze prodaných vozů, ale kromě mě snad všechna auta změnila majitele, tak se to nedá Jinak na zaparkovaná auta nemám moc stěstí a pokud už najaké vypátrám, tak je většinou takové unavené přibližovadlo, jehož majitel o klubovou činnost asi mít zájem nebude. Zjevně mu dělá potíže i auto odbahnit, umýt a vyluxovat Podle vzhledu autíka se dá poznat fakt hodněMarek píše:u nás jezdí převážně kombíky. MYslím že za poslední týden jsem potkal tuším dva.
Soutěž: Lovci Balen
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
- Reklama
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem potkal jednoho hatchbacka a musím bohužel říct, že to bylo jenom další "přibližovadlo".
Suzuki Baleno Klub - http://sbk.zde.cz
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Dvě Balena
Ahoj, tak jsem tu opět potkal jsem Baleno combi v Chudenicích /okres Klatovy/ stálo před restaurací a tak jsem to nechtěl udělat jen za stěrač a v restauraci kam jsem stejně mířil jsem se na něj zeptal. Ozval se starší pán, který jevil velký zájem a tak doufám, že jej tady také přivítáme...
V Dubu nad Moravou /Olomouc/ na pouti další Baleno...
oboje stříbrné combi, jedno starší druhé nový čumák
V Dubu nad Moravou /Olomouc/ na pouti další Baleno...
oboje stříbrné combi, jedno starší druhé nový čumák
Sice to sem úplně neptří, ale byl jsem teď na dovolené v Itálii a na parkovišti u pláže pro cca 50 aut pravidelně stávala dvě balena-kombi a když k tomu přidám to svoje, tak to byla neuvěřitelná koncentrace v poměru k počtu aut a lidí . Cestou zpět jsem se pak hodinu ploužil v koloně vedle hodně vyvoněnýho "kolegy".
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Hlásím jednoho kamaráda co jsem potkal na tuningu v Kopřivnici. Takový starší pán, že prý má taky 3D a taky červené, jenom to byla 1.3. Bohužel nemá nějak často přistup na net, ale slíbil že se aspoň u dcery podívá.
Suzuki Baleno Klub - http://sbk.zde.cz
Viděl jsem Wagon s originál elektrickým střešním oknem , vypadalo to moc dobře . Kouknul jsem do katalogu a opravdu se na některé trhy tak dalo objednat , ale i nás bohužel ne Vždycky mi bylo divné, proč ta žebra na střeše začínají až tak ve třetině, no a teď už to vím Střechu řezat nebudu, ale je to pěkné Nemá někdo takové na kombíku
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX