Oblíbená barva autíka
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
-
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Naprostý souhlas s Petrem! Bílá barva snad nesluší žádnému autu. Třeba u nás v ulici stojí X5-ka, je bílá, má i střešní box ve stejném designu a barvě, ale ta bílá to prostě kazí.peta.hvezda píše:Dneska jsem ráno potkal Porche Cayene(nebo jak se to píše) v bílé barvě, autí fakt krasavec i když to není suzuki, ale ta barva se na to fakt nehodí..
Obecně jsem dřív na autech neměl rád bílou a červenou (fakt!) Ale jak jsme viděli našeho Balíka, názor na červenou se rázem změnil, protože mu prostě sluší!
Jak psal Bohuslav, tak na firemní auta. U nás je máme taky:-D
To byl jsem vtip Pro mě je podstatný, co se skrývá uvnitř, z tohoto pohledu barva u balíka není rozhodující.honza píše:Tak se nezlob, bělásku Někomu se líbí to a jinému zas tamto.. Nechtěl jsem být za hrubešeBohuslav píše:Tak si teď se svým běláskem připadám jak ta obyčejná bílá noční košilka z Čapkovi pohádky
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
..taky se omluvuju.. Ale bílá na Porsche prostě nepatří..Bohuslav píše:To byl jsem vtip Pro mě je podstatný, co se skrývá uvnitř, z tohoto pohledu barva u balíka není rozhodující.honza píše:Tak se nezlob, bělásku Někomu se líbí to a jinému zas tamto.. Nechtěl jsem být za hrubešeBohuslav píše:Tak si teď se svým běláskem připadám jak ta obyčejná bílá noční košilka z Čapkovi pohádky
-
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Nedávno jsem někde četl,že bílá barva bude zase moderní...peta.hvezda píše:..taky se omluvuju.. Ale bílá na Porsche prostě nepatří..Bohuslav píše:To byl jsem vtip Pro mě je podstatný, co se skrývá uvnitř, z tohoto pohledu barva u balíka není rozhodující.honza píše: Tak se nezlob, bělásku Někomu se líbí to a jinému zas tamto.. Nechtěl jsem být za hrubeše
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
..to máš pravdu, páč asi za měsíc bude sněžit, takže bílá bude moderní..Pietro/Baleno/ píše:Nedávno jsem někde četl,že bílá barva bude zase moderní...peta.hvezda píše:..taky se omluvuju.. Ale bílá na Porsche prostě nepatří..Bohuslav píše: To byl jsem vtip Pro mě je podstatný, co se skrývá uvnitř, z tohoto pohledu barva u balíka není rozhodující.
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
a je na ní vidět každý pidi škrábaneček jinak černá ok, jen to vedro v létě......Karel píše:černá metalíza je krásná, ale fakt hrozná na mytí, auto vypadá skoro pořád špinavélu píše:i když je mi to docela fuk, jen by mě možná zamrzela bíla, žlutá nebo šedá... naopak bych bral černou - krásně by vyniklo chromové olištování z výroby
Bája je nejlepší
To můžu povrdit, koukám tu na černou Mazdu MX-5, fakt nádhera, světlý kožený interiér se dřevem, ale na leštění je to děs. V létě to ale bude fajn, stáhne se střecha a pak ta krásná černá nevadí Přírodní klimatizace to vyřešíMrně píše:a je na ní vidět každý pidi škrábaneček jinak černá ok, jen to vedro v létě......Karel píše:černá metalíza je krásná, ale fakt hrozná na mytí, auto vypadá skoro pořád špinavélu píše:i když je mi to docela fuk, jen by mě možná zamrzela bíla, žlutá nebo šedá... naopak bych bral černou - krásně by vyniklo chromové olištování z výroby
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX