Oblíbená barva autíka

peta.hvezda
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peta.hvezda »

Dneska jsem ráno potkal Porche Cayene(nebo jak se to píše) v bílé barvě, autí fakt krasavec i když to není suzuki, ale ta barva se na to fakt nehodí.. :wink:
Reklama

honza
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honza »

peta.hvezda píše:Dneska jsem ráno potkal Porche Cayene(nebo jak se to píše) v bílé barvě, autí fakt krasavec i když to není suzuki, ale ta barva se na to fakt nehodí.. :wink:
Naprostý souhlas s Petrem! Bílá barva snad nesluší žádnému autu. Třeba u nás v ulici stojí X5-ka, je bílá, má i střešní box ve stejném designu a barvě, ale ta bílá to prostě kazí.

Obecně jsem dřív na autech neměl rád bílou a červenou (fakt!) Ale jak jsme viděli našeho Balíka, názor na červenou se rázem změnil, protože mu prostě sluší!

Jak psal Bohuslav, tak na firemní auta. U nás je máme taky:-D
Obrázek
Bohuslav
Zkušený diskutér

Příspěvek od Bohuslav »

Tak si teď se svým běláskem připadám jak ta obyčejná bílá noční košilka z Čapkovi pohádky :(
honza
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honza »

Bohuslav píše:Tak si teď se svým běláskem připadám jak ta obyčejná bílá noční košilka z Čapkovi pohádky :(
Tak se nezlob, bělásku :? Někomu se líbí to a jinému zas tamto.. Nechtěl jsem být za hrubeše :)
Obrázek
Bohuslav
Zkušený diskutér

Příspěvek od Bohuslav »

honza píše:
Bohuslav píše:Tak si teď se svým běláskem připadám jak ta obyčejná bílá noční košilka z Čapkovi pohádky :(
Tak se nezlob, bělásku :? Někomu se líbí to a jinému zas tamto.. Nechtěl jsem být za hrubeše :)
To byl jsem vtip :) Pro mě je podstatný, co se skrývá uvnitř, z tohoto pohledu barva u balíka není rozhodující.
peta.hvezda
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Bohuslav píše:
honza píše:
To byl jsem vtip :) Pro mě je podstatný, co se skrývá uvnitř, z tohoto pohledu barva u balíka není rozhodující.
..taky se omluvuju.. Ale bílá na Porsche prostě nepatří.. :wink:
Pietro/Baleno/
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pietro/Baleno/ »

peta.hvezda píše:
Bohuslav píše:
honza píše: Tak se nezlob, bělásku :? Někomu se líbí to a jinému zas tamto.. Nechtěl jsem být za hrubeše :)
Nedávno jsem někde četl,že bílá barva bude zase moderní... :!:
peta.hvezda
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Pietro/Baleno/ píše:
peta.hvezda píše:
Bohuslav píše: To byl jsem vtip :) Pro mě je podstatný, co se skrývá uvnitř, z tohoto pohledu barva u balíka není rozhodující.
Nedávno jsem někde četl,že bílá barva bude zase moderní... :!:
..to máš pravdu, páč asi za měsíc bude sněžit, takže bílá bude moderní.. :lol: :lol: :lol:
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

No, snad zase z módy brzo vyjde, bílá autíka moc nemusím a sníh ještě míň :( , klouže, je studený a prosolený škodí autíčkům :cry:
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
lu
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lu »

vínová, chcete-li "fialova-metal" podle tp

moje žena neřekne Baličkoj jinak než Rumělka...
Baliiicek: RULEZ
lu
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lu »

i když je mi to docela fuk, jen by mě možná zamrzela bíla, žlutá nebo šedá... naopak bych bral černou - krásně by vyniklo chromové olištování z výroby
Baliiicek: RULEZ
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

lu píše:i když je mi to docela fuk, jen by mě možná zamrzela bíla, žlutá nebo šedá... naopak bych bral černou - krásně by vyniklo chromové olištování z výroby
černá metalíza je krásná, ale fakt hrozná na mytí, auto vypadá skoro pořád špinavé :)
Mrně
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrně »

Karel píše:
lu píše:i když je mi to docela fuk, jen by mě možná zamrzela bíla, žlutá nebo šedá... naopak bych bral černou - krásně by vyniklo chromové olištování z výroby
černá metalíza je krásná, ale fakt hrozná na mytí, auto vypadá skoro pořád špinavé :)
a je na ní vidět každý pidi škrábaneček :cry: jinak černá ok, jen to vedro v létě......
Bája je nejlepší :-)
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Mrně píše:
Karel píše:
a je na ní vidět každý pidi škrábaneček :cry: jinak černá ok, jen to vedro v létě......
To můžu povrdit, koukám tu na černou Mazdu MX-5, fakt nádhera, světlý kožený interiér se dřevem, ale na leštění je to děs. V létě to ale bude fajn, stáhne se střecha a pak ta krásná černá nevadí :D Přírodní klimatizace to vyřeší :P
Jurdo
Zkušený diskutér

Příspěvek od Jurdo »

:D Ja mam autiko v tmavo modrej metalíze. Je to moc pekná farba, akurát je trosku neprakticka, lebo je na nej vidiet vsetka spina a prach. Inak moc pekná. Mám to dovoz z rakúska, takže som si farbu moc nevyberal. :P
Odpovědět