Šrámy na autě a co s nimi

Jirka
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka »

Karel píše:
Jirka píše:Taky mám pár šrámů na autíku, ale nejhorší je haupna :( sou tam samé tečky od odlítavajících kamínků :cry: teď přes zimu s tím budu muset něco udělat jestli se mi to povede :)
Nejlíp to řeší v Americe :) , na zimu mají na kapotu takový návlek z pravé kůže a kamínky jsou bezmocné. Vypadá to dost divně, ale autíko je hezky chráněné :D
To už mě napadlo tay si něco vyrobit podobného :lol: , ale vypadal bych jak blázen tady v čechách :D
Reklama

peta.hvezda
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peta.hvezda »

Jirka píše:
Karel píše:
Jirka píše:Taky mám pár šrámů na autíku, ale nejhorší je haupna :( sou tam samé tečky od odlítavajících kamínků :cry: teď přes zimu s tím budu muset něco udělat jestli se mi to povede :)
Nejlíp to řeší v Americe :) , na zimu mají na kapotu takový návlek z pravé kůže a kamínky jsou bezmocné. Vypadá to dost divně, ale autíko je hezky chráněné :D
To už mě napadlo tay si něco vyrobit podobného :lol: , ale vypadal bych jak blázen tady v čechách :D
No viděl jsem to v Mimoni na nějakým Fiatu a vypadalo to víc než divně.. Ale určitě to mělo výsledky.. :lol:
honza
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honza »

Tak mě šrámy a ďubky na předním spoileru (a po parkování mezi francouzskými řidiči vlastně i na zadním) taky dost štvaly. Novým lakem spodní poloviny jsem teda zabil dvě mouchy jednou ranou. Zaprvé jsem Balíka zkrášlil a taky opravil šrámy.

BTW kryt na haupnu jsem teda ještě nikdy neviděl, ale v Mimoni se pohybovala tmavě zelená Fabka s německou SPZ a ta měla spoiler v kůži - no vypadala trošku jako Hanibal Lecter:-)
Obrázek
Bohuslav
Zkušený diskutér

Příspěvek od Bohuslav »

V minolosti jsem s tímto oblečkem párkrát viděl mazdu MX. Nějak jsem nevěděl, co si mám o tom myslet. :?
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Bohuslav píše:V minolosti jsem s tímto oblečkem párkrát viděl mazdu MX. Nějak jsem nevěděl, co si mám o tom myslet. :?
vypadá to hnusně :( , ale když je zima a lítají kamínky, tak jde elegance stranou :D
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
Mrně
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrně »

Karel píše:
Bohuslav píše:V minolosti jsem s tímto oblečkem párkrát viděl mazdu MX. Nějak jsem nevěděl, co si mám o tom myslet. :?
vypadá to hnusně :( , ale když je zima a lítají kamínky, tak jde elegance stranou :D
klidně bych báju přes zimu obalila i do koberce kdybych věděla, že mu to pomůže od soli a kamínků :wink:
Bája je nejlepší :-)
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

No ten kožený obleček by mu určitě pomohl :) , ale asi to nikdo v Evropě nikdo nevyrábí :( . Jedině možná zapátrat na nějakých amerických stránkách a nechat si ušít prototyp na vyzkoušení :D Možná by to byl námět na podnikání, určitě by to dost lidí chtělo taky :P
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
Odpovědět