To už mě napadlo tay si něco vyrobit podobného , ale vypadal bych jak blázen tady v čecháchKarel píše:Nejlíp to řeší v Americe , na zimu mají na kapotu takový návlek z pravé kůže a kamínky jsou bezmocné. Vypadá to dost divně, ale autíko je hezky chráněnéJirka píše:Taky mám pár šrámů na autíku, ale nejhorší je haupna sou tam samé tečky od odlítavajících kamínků teď přes zimu s tím budu muset něco udělat jestli se mi to povede
Šrámy na autě a co s nimi
-
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
No viděl jsem to v Mimoni na nějakým Fiatu a vypadalo to víc než divně.. Ale určitě to mělo výsledky..Jirka píše:To už mě napadlo tay si něco vyrobit podobného , ale vypadal bych jak blázen tady v čecháchKarel píše:Nejlíp to řeší v Americe , na zimu mají na kapotu takový návlek z pravé kůže a kamínky jsou bezmocné. Vypadá to dost divně, ale autíko je hezky chráněnéJirka píše:Taky mám pár šrámů na autíku, ale nejhorší je haupna sou tam samé tečky od odlítavajících kamínků teď přes zimu s tím budu muset něco udělat jestli se mi to povede
-
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Tak mě šrámy a ďubky na předním spoileru (a po parkování mezi francouzskými řidiči vlastně i na zadním) taky dost štvaly. Novým lakem spodní poloviny jsem teda zabil dvě mouchy jednou ranou. Zaprvé jsem Balíka zkrášlil a taky opravil šrámy.
BTW kryt na haupnu jsem teda ještě nikdy neviděl, ale v Mimoni se pohybovala tmavě zelená Fabka s německou SPZ a ta měla spoiler v kůži - no vypadala trošku jako Hanibal Lecter:-)
BTW kryt na haupnu jsem teda ještě nikdy neviděl, ale v Mimoni se pohybovala tmavě zelená Fabka s německou SPZ a ta měla spoiler v kůži - no vypadala trošku jako Hanibal Lecter:-)
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
klidně bych báju přes zimu obalila i do koberce kdybych věděla, že mu to pomůže od soli a kamínkůKarel píše:vypadá to hnusně , ale když je zima a lítají kamínky, tak jde elegance stranouBohuslav píše:V minolosti jsem s tímto oblečkem párkrát viděl mazdu MX. Nějak jsem nevěděl, co si mám o tom myslet.
Bája je nejlepší