jejej, to je mi Tě fakt lítoMrně píše:se mnou nepočítej, sem totálně kaput, takže celý víkend budu ležet a nalejvat se čajíkama
Jako Báju nikomu nepůjčímKarel píše:jejej, to je mi Tě fakt lítoMrně píše:se mnou nepočítej, sem totálně kaput, takže celý víkend budu ležet a nalejvat se čajíkama, tak vyexpeduj Bájíka samotného (já vím, to je blbost) a nebo přijeď jinou sobotu a budeš mít ten test dodatečně (to ale myslím vážně) a autíka by měla určitě radost
Nebo předej tu ošklivou nemoc někomu jinému a hned budeš hezky zdravá Monča
![]()
![]()
No to je teda hrozná situaceMrně píše:Jůůůůůů díky, ste zlatíčka. Jen kdybych aspoň mohla v klidu ležet......... ale bohužel práce nepočká, takže chřipka nechřipka práci ZDARpeta.hvezda píše:Pro Monču: ..taky přeju brzké uzdravení..
tak Bája je 100%ní ale nějaká ta kontrola v sevise by se mu líbila. Jak už bylo řečeno, snad někdy jindyKarel píše:No to je teda hrozná situaceMrně píše:Jůůůůůů díky, ste zlatíčka. Jen kdybych aspoň mohla v klidu ležet......... ale bohužel práce nepočká, takže chřipka nechřipka práci ZDARpeta.hvezda píše:Pro Monču: ..taky přeju brzké uzdravení.., to Ti teda nezávidím
Ještě, že je alespoň Bájík v kondici
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net |