Jakým kdo jel nejlepším autem?

Mrně
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrně »

peta.hvezda píše:
rcph píše:Bylo toho hodně... např. Porsche 911, Mitsubishi Lancer EVO VII (přečipováno na cca 360k), EVO VIII (sériové), Hyundai Coupe 2.7... offroady Pajero, L200...

Ale také jsem toho dost najezdil na silnici i v terénu s náklaďákama (T-815, T815 AV-15, T-813, T-148, ZIL, URAL, KRAZ, ...). Nezapomenutelné zážitky jsou s T-813 :wink: (tu jsem měl hodně rád) a s KRAZ-255 - příšerná obluda, které se na silnici každý raději vyhnul :lol: . Hmmm, to byly časy :roll:
já chci taky jezdit v Mitsubischi EVO.. :cry:

Peťo, to je nás víc :wink:
Bája je nejlepší :-)
Reklama

Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Mě by zase lákala ta 911 :D , ještě jsem neměl to potěšení :( , ale třeba se to někdy povede :)
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
Bohuslav
Zkušený diskutér

Příspěvek od Bohuslav »

Karel píše:Jaguár se mi taky moc líbí, je to taková anglická klasika, :) i když už za americké peníze :( Myslel jsem ale, že ve čtyřkolce se dělá jenom X-type, S-type taky :?:
Standardně je poháněn zadek, ale existuje i verze "R" 4x4, 400k. Je fakt, ze s ohledem na kvalitu i jako starsi ojetiny je znacka Jaguar predrazena. Ale auto jsou to hezka :)
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Bohuslav píše:
Karel píše:Jaguár se mi taky moc líbí, je to taková anglická klasika, :) i když už za americké peníze :( Myslel jsem ale, že ve čtyřkolce se dělá jenom X-type, S-type taky :?:
Standardně je poháněn zadek, ale existuje i verze "R" 4x4, 400k. Je fakt, ze s ohledem na kvalitu i jako starsi ojetiny je znacka Jaguar predrazena. Ale auto jsou to hezka :)
Máš pravdu, četl jsem na něj test, to by bylo autíko přesně pro mě :D , jednom stav konta tomu neodpovídá :( , ale to je jenom takový detail :D
Pietro/Baleno/
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pietro/Baleno/ »

Ford Focus WRC.........neřídil jsem.ale i tak super zážitek :roll:
Bohuslav
Zkušený diskutér

Příspěvek od Bohuslav »

Pietro/Baleno/ píše:Ford Focus WRC.........neřídil jsem.ale i tak super zážitek :roll:
Mám taky zážitek spolujezdce. Při jakési fordovské prezentaci jsem si s mnoha dalšími vyzkoušel jízdu na sněhu sériovým focusem, ale řízený Janišem (tedy myslím, že to byl Janiš nebo někdo ze stáje Fordu). Poté jsme si stejně jako všichni ostatní vyzkoušel tu samou trať projet za volantem. Pochopil jsem, že ani po 15 letech neumím ani v nejmenším ovládat auto za nestandardních podmínek jakými je led a sníh, netuším, kde jsou skuteční hranice fyzikálních zákonů a jak je lze obcházet řízeným smykem, prací brzda-spojka-plyn. A musím říct, že čuměli všichni a všichni přitom dělali do aut. :o
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Ještě se těším, že se svezu s Mazdou 6 MPS 2,3i AWD, 260k, 4x4 :) , zatím stojí u mě na salonu, fakt krásná, moc jí to sluší, al. kola 18", černá metalíza :) , napřed musím sehnat pro ní nadějného páníčka a pak se svezu při předváděcí jízdě :D Jezdil už jsem od Mazdy se vším, ale ta jediná chybí.... :D, ale počkám, já se těším rád :D :D
Marek
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marek »

Karel píše:Ještě se těším, že se svezu s Mazdou 6 MPS 2,3i AWD, 260k, 4x4 :) , zatím stojí u mě na salonu, fakt krásná, moc jí to sluší, al. kola 18", černá metalíza :) , napřed musím sehnat pro ní nadějného páníčka a pak se svezu při předváděcí jízdě :D Jezdil už jsem od Mazdy se vším, ale ta jediná chybí.... :D, ale počkám, já se těším rád :D :D
Tak se mi zdá že na sebe asi hodím sáčko, kravatu a půjdu ti udělat nadějného budoucího majitele té Mazdice a svezem se každý kousek :)
Suzuki Baleno Klub - http://sbk.zde.cz
rcph
Závislý diskutér

Příspěvek od rcph »

...také nebylo špatné Mitsubishi Colt 1.5T (3D se 150k)...taková hračka, ale ta cena :roll: ...nebo Galant 2.5 4x4
Suzuki Baleno Wagon 1,6 GLX
peta.hvezda
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peta.hvezda »

Marek píše:
Karel píše:Ještě se těším, že se svezu s Mazdou 6 MPS 2,3i AWD, 260k, 4x4 :) , zatím stojí u mě na salonu, fakt krásná, moc jí to sluší, al. kola 18", černá metalíza :) , napřed musím sehnat pro ní nadějného páníčka a pak se svezu při předváděcí jízdě :D Jezdil už jsem od Mazdy se vším, ale ta jediná chybí.... :D, ale počkám, já se těším rád :D :D
Tak se mi zdá že na sebe asi hodím sáčko, kravatu a půjdu ti udělat nadějného budoucího majitele té Mazdice a svezem se každý kousek :)
..to není špatnej nápad, taky bych se svezl, ale bude problém s tou kravatou, od tanečních jsem ji nevázal.. :cry: :lol:
Marek
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marek »

peta.hvezda píše:
Marek píše:
..to není špatnej nápad, taky bych se svezl, ale bude problém s tou kravatou, od tanečních jsem ji nevázal.. :cry: :lol:
to nějak zmákneš...a přijdem tam jako dva nadějní podnikatélé co potřebují pořádné fáro. A když už tam budem, tak toho můžem vyzkoušet i více :)
Suzuki Baleno Klub - http://sbk.zde.cz
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Tak už je všechno jinak :) , včera večer jsem tu MPS prodal :D , na dálku bez svezení, stálo to asi 5 telefonů a 10 esemesek a už mám i zálohu :D , jupííí :D , ale tím je i po předváděcích jízdách :(

Jinak jenom taková poznámka :) , zákazníci, kteří kupují taková extrémní auta v kravatách nechodí :) , dají se poznat podle toho v čem přijedou, popř. podle hodinek..., ale jistota nikdy není :D Když někdo přijde v obleku a kravatě, tak je to většinou obchodní zástupce nějaké firmy, auta se mu líbí, ale o jejich nákupu většinou nerozhoduje :) Všechno je jinak, než se zdá :D

No možná objednám na jaře Mazdu 3 MPS, motor je tam stejný, ale náhon jen na předek, ale elektronika dokáže zázraky :) , nejlepší by byla předváděcí autíko...., ale to asi neprojde :)
Pietro/Baleno/
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Karel píše:Tak už je všechno jinak :) , včera večer jsem tu MPS prodal :D , na dálku bez svezení, stálo to asi 5 telefonů a 10 esemesek a už mám i zálohu :D , jupííí :D , ale tím je i po předváděcích jízdách :(

Jinak jenom taková poznámka :) , zákazníci, kteří kupují taková extrémní auta v kravatách nechodí :) , dají se poznat podle toho v čem přijedou, popř. podle hodinek..., ale jistota nikdy není :D Když někdo přijde v obleku a kravatě, tak je to většinou obchodní zástupce nějaké firmy, auta se mu líbí, ale o jejich nákupu většinou nerozhoduje :) Všechno je jinak, než se zdá :D

No možná objednám na jaře Mazdu 3 MPS, motor je tam stejný, ale náhon jen na předek, ale elektronika dokáže zázraky :) , nejlepší by byla předváděcí autíko...., ale to asi neprojde :)
Ta teď jsem koukal na tu novou Mazdu MX-5 Roadster Coupe,to je opravdu kultovní sporťáček....a teď i s elektrickou střechou. :wink:
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Ta nová MX5 je krásná, ale dal bych spíš přednost standartní plátěné střeše :D , ta troška nepohodlí k tomu nějak patří, alespoň pro mě :D
Pietro/Baleno/
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Karel píše:Ta nová MX5 je krásná, ale dal bych spíš přednost standartní plátěné střeše :D , ta troška nepohodlí k tomu nějak patří, alespoň pro mě :D
Hmmmmmmmm...asi máš pravdu,ale je to zatím rekord..za 12 vteřin :!:
Odpovědět