Však jooo, já jenom srandoval.peta.hvezda píše:..no tak to každopádně..Marek píše:no ale každopádně je to moje Baleno hezčí![]()
![]()
.....a je to můj miláček
![]()
![]()
..nee obě jsou pěkný, protože to jsou Balena!!

myslím že dát tam 16" kola a nějaký decentní výfuk, tak to je zase jiné autoPietro/Baleno/ píše:Rád bych tam dal aspoň patnáctky a třeba nějakej pěknej výfuk....,
ale rodina taky něco stojí,tak nevim.(tuning je pěkně nakažlivá nemoc)
..taky přemejšlím o vetších kolech, vejdou se tam 17" 205/40 R17, takže se po něčem asi poohlídnu..Marek píše:myslím že dát tam 16" kola a nějaký decentní výfuk, tak to je zase jiné autoPietro/Baleno/ píše:Rád bych tam dal aspoň patnáctky a třeba nějakej pěknej výfuk....,
ale rodina taky něco stojí,tak nevim.(tuning je pěkně nakažlivá nemoc)Nehledě na to že sport.výfuk už se dá sehnat levněji jak ten co tam má být origo i když to bude z druhovýroby.
Na 17" s profilem 40 bych tedy jezdit nechtěl, to je na ukousnutí jazyku, jak to poskauje na každé nerovnosti. Na předváděcí Mazdě 6 jsem měl 215/45 R17 a nebyla to na těch našich silnicích moc příjemná jízdapeta.hvezda píše:..taky přemejšlím o vetších kolech, vejdou se tam 17" 205/40 R17, takže se po něčem asi poohlídnu..Marek píše:myslím že dát tam 16" kola a nějaký decentní výfuk, tak to je zase jiné autoPietro/Baleno/ píše:Rád bych tam dal aspoň patnáctky a třeba nějakej pěknej výfuk....,
ale rodina taky něco stojí,tak nevim.(tuning je pěkně nakažlivá nemoc)Nehledě na to že sport.výfuk už se dá sehnat levněji jak ten co tam má být origo i když to bude z druhovýroby.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net |