ne, ne. Tahají sirky. Myslím, že ale v Itálii nebo Nizozemí, kde bylo Balen víc by tam třeba byly dvě 1,8 a tři Baleňáci.
Jinak zatím jsem v Česku neviděl žádnou 1,8 v plné výbavě, vždycky tam něco nebylo- buď ABS nebo klima ....
Jedna kritika z autohitu
- Reklama
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
kéž bych sehnal 1.8 bez ABS, ale jinak v nějaké rozumné výbavě...to by se blbě odolávalo. Ale jinak je to zatím ve fázi uvažování...
Suzuki Baleno Klub - http://sbk.zde.cz
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dokončil to malé dílko a poslal Markovi do sekce články přehled větsiny podstatných článků, které na téma Suzuki Baleno vyšly v českých médiích v posledních cca 10 letech. Je to asi 100 stran textu A4 (ale půlku zabírají různé tabulky spolehlivosti apod.). Kvůli rozsahu jsem to musel poslat jako wordovský dokument, takže spoléhám na Marka, že to tam nějak naklopí. Našel jsem mezi desítkami článků (vesměs recenzí) i řadu kuriozit jakože balíkem jezdila i Ilona Czáková (prosím, Marku, oprav to jméno v úvodu) poslanec Lobkowicz aj. Za největší objev ale považuji jisté tvrzení, že pro český trh se zvažoval jiný název než Baleno. Vzpomínám si, že pro finský trh kdysi musel měnit název Fiat Regata, neboť regata znamená "hádavá žena".