Co kdo koupí autu na jaro?

Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

No to byla super jízda :( nejlepší to bylo na křižovatkách :D chtělo to hodně myslet dopředu, abych nemusel zastavit :D Karel
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
Reklama

Luky
Zkušený diskutér

Světla

Příspěvek od Luky »

Čaues lidi, viděl nebo sehnal někdo zadní jiný světla než orig? Myslim čirou, bo tak něco? Asi ne co... Tak zkuste stříknout zadní světla čirym lakem, není to nic extra ale omladí to a víc se lesknou.. Čau Luky
peta.hvezda
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Re: Světla

Příspěvek od peta.hvezda »

Luky píše:Čaues lidi, viděl nebo sehnal někdo zadní jiný světla než orig? Myslim čirou, bo tak něco? Asi ne co... Tak zkuste stříknout zadní světla čirym lakem, není to nic extra ale omladí to a víc se lesknou.. Čau Luky
Zní to docela dobře, nemáš to náhodou vyfocený, jak to vypadá?? Jinak čirou optiku asi nedělaj, nebo jsem zatím nic podobnýho neviděl.. :?
Marek
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Re: Světla

Příspěvek od Marek »

peta.hvezda píše:
Luky píše:Čaues lidi, viděl nebo sehnal někdo zadní jiný světla než orig? Myslim čirou, bo tak něco? Asi ne co... Tak zkuste stříknout zadní světla čirym lakem, není to nic extra ale omladí to a víc se lesknou.. Čau Luky
Zní to docela dobře, nemáš to náhodou vyfocený, jak to vypadá?? Jinak čirou optiku asi nedělaj, nebo jsem zatím nic podobnýho neviděl.. :?
No jo, bohužel máme takové auto na které se to asi nevyplatí dělat (těm výrobcům).
Suzuki Baleno Klub - http://sbk.zde.cz
Jirka
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka »

Už sem se rozhodl, že koupím nějaké pěkné elektrony. Ale zajímalo by mě jak to udělat na technické aby jsem prošel, když ten rozměr kol není veden v technickém průkazu :roll: Nemáte s tímdle někdo nějakou zkušenost? Díky
Luky
Zkušený diskutér

Příspěvek od Luky »

Caues, tak s tim mam zkusenosti:) ale mam znamy, takze pohoda i s kolama a nebo uplatky, stejne jich tu je uz tolik ze toho tvyho si nikdo nevsimne:))
Marek
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marek »

Jirka píše:Už sem se rozhodl, že koupím nějaké pěkné elektrony. Ale zajímalo by mě jak to udělat na technické aby jsem prošel, když ten rozměr kol není veden v technickém průkazu :roll: Nemáte s tímdle někdo nějakou zkušenost? Díky
No já mám v TP zapsané pouze 175-70 R13. Na poslední STK jsem měl 185-60 R13 a v pohodě i bez úplatků, ale našli si jiné věci. Teď to mám v plánu tak, že zimáky budu mít takové jak jsou v TP a s nima budu STK snad procházet. :-)
peta.hvezda
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peta.hvezda »

Taky jezdím na STK na zimákách a je to v pohodě.. :lol: Jinak jsem se ptal kámoše, kterej má fakt brutálně upravenýho golfa, jak to dělá a říkal, že jedině přez úplatky ( od 1000,- až po 5000,-)
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Tak tak, na technickou na zapsaných zimákách 13" a jinak na léto v pohodě 15" s pneu 195/50 R15
Jirka
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka »

Díky moc za rady a jak na to koukám tak si ty plecháče schovám a budu je používat jen přes zimu a na technické prohlídky :lol:
Marek
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marek »

Jirka píše:Díky moc za rady a jak na to koukám tak si ty plecháče schovám a budu je používat jen přes zimu a na technické prohlídky :lol:
výborný nápad 8)
traktorik1
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od traktorik1 »

tecnicky sstav je pekna vec ale neviem ako to je u vas v CZ ale u nas si tie kolesa nevsimame a ked ano tak pochvala ze sa mu na to auto fakt hodia a ked mu to ladi k autu tak je to jeho problem lebo on si plati ten benzin nie mi . Ale nesmie nas nikto nasrat, lebo ak ano tak ma smolu a technycak si ide oddychnut na stanicu a on ma dojazd do garaže :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

traktorik1 píše:tecnicky sstav je pekna vec ale neviem ako to je u vas v CZ ale u nas si tie kolesa nevsimame a ked ano tak pochvala ze sa mu na to auto fakt hodia a ked mu to ladi k autu tak je to jeho problem lebo on si plati ten benzin nie mi . Ale nesmie nas nikto nasrat, lebo ak ano tak ma smolu a technycak si ide oddychnut na stanicu a on ma dojazd do garaže :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ale jak poznáš z malého techničáku (osvědčení) jaká kola jsou pro daný typ schválená :?: Je to napsané (nebo dopsané) jenom ve velkém a ten se s sebou nevozí :) Karel
Marek
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marek »

Karel píše:
traktorik1 píše:tecnicky sstav je pekna vec ale neviem ako to je u vas v CZ ale u nas si tie kolesa nevsimame a ked ano tak pochvala ze sa mu na to auto fakt hodia a ked mu to ladi k autu tak je to jeho problem lebo on si plati ten benzin nie mi . Ale nesmie nas nikto nasrat, lebo ak ano tak ma smolu a technycak si ide oddychnut na stanicu a on ma dojazd do garaže :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ale jak poznáš z malého techničáku (osvědčení) jaká kola jsou pro daný typ schválená :?: Je to napsané (nebo dopsané) jenom ve velkém a ten se s sebou nevozí :) Karel
Tuším že u nás mají dopraváci možnost se spojit s centrálou a zjistit si co je zapsané v hlavním PC. Takže by to zjistit mohli. Záleží jestli je to pěší hlídka nebo VW Transporter kde mají celý kancl. Ale pokud na 3D balíkovi uvidí 17", tak jim asi dojde že tu něco nehraje :wink:
honza
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Kola

Příspěvek od honza »

Tak když už je řeč o kolech, musím se vám taky pochlubit. Balík jako jarní dárek dostal italský a japonský kamarády. Obul jsem ho do Toyo T1-R navlečených na 15" Stilauto 4+4. Je to úplně jiný auto! Nádhera. Doufám, že budete stejného názoru - pokusím se co nejdříve přihodit nějaké hezké foto:-))
Odpovědět