Co kdo koupí autu na jaro?
- Reklama
Světla
Čaues lidi, viděl nebo sehnal někdo zadní jiný světla než orig? Myslim čirou, bo tak něco? Asi ne co... Tak zkuste stříknout zadní světla čirym lakem, není to nic extra ale omladí to a víc se lesknou.. Čau Luky
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: Světla
Zní to docela dobře, nemáš to náhodou vyfocený, jak to vypadá?? Jinak čirou optiku asi nedělaj, nebo jsem zatím nic podobnýho neviděl..Luky píše:Čaues lidi, viděl nebo sehnal někdo zadní jiný světla než orig? Myslim čirou, bo tak něco? Asi ne co... Tak zkuste stříknout zadní světla čirym lakem, není to nic extra ale omladí to a víc se lesknou.. Čau Luky
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: Světla
No jo, bohužel máme takové auto na které se to asi nevyplatí dělat (těm výrobcům).peta.hvezda píše:Zní to docela dobře, nemáš to náhodou vyfocený, jak to vypadá?? Jinak čirou optiku asi nedělaj, nebo jsem zatím nic podobnýho neviděl..Luky píše:Čaues lidi, viděl nebo sehnal někdo zadní jiný světla než orig? Myslim čirou, bo tak něco? Asi ne co... Tak zkuste stříknout zadní světla čirym lakem, není to nic extra ale omladí to a víc se lesknou.. Čau Luky
Suzuki Baleno Klub - http://sbk.zde.cz
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
No já mám v TP zapsané pouze 175-70 R13. Na poslední STK jsem měl 185-60 R13 a v pohodě i bez úplatků, ale našli si jiné věci. Teď to mám v plánu tak, že zimáky budu mít takové jak jsou v TP a s nima budu STK snad procházet.Jirka píše:Už sem se rozhodl, že koupím nějaké pěkné elektrony. Ale zajímalo by mě jak to udělat na technické aby jsem prošel, když ten rozměr kol není veden v technickém průkazu Nemáte s tímdle někdo nějakou zkušenost? Díky
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
výborný nápadJirka píše:Díky moc za rady a jak na to koukám tak si ty plecháče schovám a budu je používat jen přes zimu a na technické prohlídky
-
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
tecnicky sstav je pekna vec ale neviem ako to je u vas v CZ ale u nas si tie kolesa nevsimame a ked ano tak pochvala ze sa mu na to auto fakt hodia a ked mu to ladi k autu tak je to jeho problem lebo on si plati ten benzin nie mi . Ale nesmie nas nikto nasrat, lebo ak ano tak ma smolu a technycak si ide oddychnut na stanicu a on ma dojazd do garaže
Ale jak poznáš z malého techničáku (osvědčení) jaká kola jsou pro daný typ schválená Je to napsané (nebo dopsané) jenom ve velkém a ten se s sebou nevozí Kareltraktorik1 píše:tecnicky sstav je pekna vec ale neviem ako to je u vas v CZ ale u nas si tie kolesa nevsimame a ked ano tak pochvala ze sa mu na to auto fakt hodia a ked mu to ladi k autu tak je to jeho problem lebo on si plati ten benzin nie mi . Ale nesmie nas nikto nasrat, lebo ak ano tak ma smolu a technycak si ide oddychnut na stanicu a on ma dojazd do garaže
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Tuším že u nás mají dopraváci možnost se spojit s centrálou a zjistit si co je zapsané v hlavním PC. Takže by to zjistit mohli. Záleží jestli je to pěší hlídka nebo VW Transporter kde mají celý kancl. Ale pokud na 3D balíkovi uvidí 17", tak jim asi dojde že tu něco nehrajeKarel píše:Ale jak poznáš z malého techničáku (osvědčení) jaká kola jsou pro daný typ schválená Je to napsané (nebo dopsané) jenom ve velkém a ten se s sebou nevozí Kareltraktorik1 píše:tecnicky sstav je pekna vec ale neviem ako to je u vas v CZ ale u nas si tie kolesa nevsimame a ked ano tak pochvala ze sa mu na to auto fakt hodia a ked mu to ladi k autu tak je to jeho problem lebo on si plati ten benzin nie mi . Ale nesmie nas nikto nasrat, lebo ak ano tak ma smolu a technycak si ide oddychnut na stanicu a on ma dojazd do garaže
-
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Kola
Tak když už je řeč o kolech, musím se vám taky pochlubit. Balík jako jarní dárek dostal italský a japonský kamarády. Obul jsem ho do Toyo T1-R navlečených na 15" Stilauto 4+4. Je to úplně jiný auto! Nádhera. Doufám, že budete stejného názoru - pokusím se co nejdříve přihodit nějaké hezké foto:-))