Hudba

Odpovědět
Luky
Zkušený diskutér

Hudba

Příspěvek od Luky »

Caues lidi, mam tu malej problem, mam Baleno 1.3, 96rok. A kdyz jsem vyndal predni repro, tak ho nemuzu nahradit zadnym jinym, protoze ten vymezovaci krouzek je napevno s repro a ten krouzek drzi ve dverich na 3 srouby... Kdo poradi kde sehnat samotny krouzky do kterych muzu dat libovolny repro, nebo u jakyho Balena to je? Ze bych se mrknul po vrakacich. diky moc. Fotky toho repra muzu zaslat mailem. Myslim, ze vsichni co to vymenovali bez starosti maj 1.6, ale diry ve dverich budou asi stejny, jen jde o to jaky model, nebo rok. Diky za radu. Luky :cry:
Reklama

Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Reproduktory už jsem měnil a bez problému se tam vešly Blaupunkt Car Magic 80 Watt průměr 130 mm a vyšlo to i na ty tři šroubky, vymezovací koružek byl součástí sady. Při výběru repro je asi kromě průměru 130 mm hlavní hloubka reproduktoru, protože je tam málo místa a pokud je hlubší, tak tam sice jde namontovat, ale pak nejde spustit sklo oken (tak pozor na to!), měl jsem to jen tak tak :) Karel
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
honza
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honza »

HA! tak o tomhle problemu bych Ti, Luky, mohl napsat dost dlouhej román!

Ty původní repráky jsou skutečně v jednom kuse a když je sundáš, nezbyde nic než jedna velká díra a tři malé:-(
V zásadě je jednoduchým řešením objednání plastových adaptérů, které stojí myslím asi 250 kaček (pár) nebo tak nějak. Já je koupil v Auto RS (http://www.autors.cz/). Mají standardní díry.
Pokud ale máš repráky stejně jako já tak hluboký, že se ani tak do dveří nevejdou, nezbyde Ti než ten adaptér sám ze dřeva vykroužit (prodává se totiž jen jedna "hloubka"). Nebo k němu alespoň přidat mezikruží odpovídajícího průměru - touhle cestou jsem šel já, i když vím, že by ten adaptér byl lepší z jednoho kusu. Já jsem si s tím užil svoje a až to během pár týdnů uvedu do finální podoby, podám o tom detailní zprávu... (ještě mi chybí vyříznout do plechu dveří větří díru a dát tam antirezonanční "lepenku" pro lepší zvuk.)
Luky
Zkušený diskutér

Nabídka

Příspěvek od Luky »

Čaues, tak jsem objednal ty krouzky 4 kdyby nahodou byly i vzadu, ale jestli nebudou, tak je muzu nekomu nechat, mel by nekdo zajem?? Diky Luky
Petr :-)
Zkušený diskutér

Příspěvek od Petr :-) »

No já to vykuchal tak, že jsem mohl použít ty starý plastový vymezovací vložky a dal jsem tam 165mm repro....
Baleno 1,6 16V
Luky
Zkušený diskutér

Příspěvek od Luky »

Dopredu krouzky jdou a vzadu je vyndavaci 13" repro, takze mam 2 krouzky navic... Nechce nekdo?
traktorik1
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od traktorik1 »

tie kruzky si nehaj ja mam 1.6 kombika a v kufri mam zatial repro bedne ktore hraju lepsi ako keby som mal zhanat 13 palcove repraky nad zadne kolesa z dobrym vykonom. :D :D :D
Luky
Zkušený diskutér

Příspěvek od Luky »

Tak uz jsem hudbu vyresil, dopredu jsem hodil 16" kompo Hertz, dozadu 13" kompo Hertz a do plata ovaly Hertz se zasikem U-dimension, hraje to pekne, ted uz jen basy, ale mam objednany radio, takze to musi trochu pockat. Az to bude fertig poslu fotky.. Zatim zdar Luky
Odpovědět