Zkušenosti s motor 1,8
Zkušenosti s motor 1,8
Když jsem kupoval Baleno, tak jsem váhal mezi motorem 1,6i SOHC a 1,8i DOHC. Motor 1,6i mě lákal nižší cenou auta a spotřebou , ale 1,8i měla nejenom víc koníků, ale hlavně elektronickou regulaci tuhosti tlumičů a kotoučové brzdy i vzadu, také pěkná al. kola 14" a přední, zadní a prahové spojlery . S karoserii Wagon ale byla v uvažované verzi GTX přesně o 100 tis. dražší a to rozhodlo. Stejně zřejmě uvažovala většina zákazníků a motor 1,8i DOHC byl stažen z nabídky Ale přesto pořád váhám, zda jsem si neměl připlatit, spotřeba není až tak podstatná, tolik toho nenajezdím. Proto se ptám: má někdo Baleno s 1,8i DOHC a jaké má s ním zkušenosti Moc se jich asi neprodalo, ale třeba sem někdo s 1,8 zabloudí:D Karel
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
- Reklama
:) :( :)
ach jaj )
ako ja velmi tuzim po balene 1.8 ... ak by sa nasiel sedan... hned kupujem..
na slovensku som nepocul o ziadnej 1.8 (
suriw@centrum.sk
ako ja velmi tuzim po balene 1.8 ... ak by sa nasiel sedan... hned kupujem..
na slovensku som nepocul o ziadnej 1.8 (
suriw@centrum.sk
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem,ale kdyš mě odešli tlumiče a chtěli po mě 5000kč za jeden tak jsem to vzdal a koupil jsem klasiku.Jinak to byla paráda, na dobré silnici to sedělo jako na kolejích,ale těch je tady dost málo, tak jsem to moc nepoužíval.Zapíná se tlačítkem u ruční brzdy a okamžitě to ztvrdlo a skoro nepérovalo takže opravdu jen na pořádnou silnici.Jinak to skákalo jak koza.
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Omyl s tlumiči
Když jsem kupoval Baleno jezdil jsem po bazarech a narazil na jedno, které mělo nastavení tvrdosti.Nevěděli jsme a ani bazarník a co go /u nich je to zvláště typické/ a já to zapnul v Brně na kostkách- v první chvíli to znělo jako že se nám z kufru dobývá rukojmí nebo tam skáče traverza.
V mém servisu Suzuki mě před tím varovali, prý to byl krátkodobý nepovedený experiment od kterého v 98 ustoupili.
V mém servisu Suzuki mě před tím varovali, prý to byl krátkodobý nepovedený experiment od kterého v 98 ustoupili.