Upadené kolo na Vitaře
Upadené kolo na Vitaře
Vážení uživatelé vozidel Suzuki Vitara, včera mi při jízdě upadlo kolo a rád bych se s Vámi o tento zážitek podělil a upozornil Vás na toto možné bezpečnostní riziko. Kolo mi upadlo v malé rychlosti, takže nedošlo k jiným škodám nebo nehodě. Zimní obutí jsem nechal dávat na elektrony před měsícem ve značkovém servise Barum, jinde gumy nikdy nebyly měněny. Vzhledem k tomu, že nebyly poškozeny šrouby, vyřešil jsem to tak, že jsem auto zvedl heverem, nasadil kolo a ze zbývajících třech kol jsem si vypůjčil po jedné matici a tehdy jsem přišel na kloub celé záhadě upadeného kola. Na většině matic na zbývajících kolech byly stržené závity až do hloubky neuvěřitelného jednoho centimetru, takže matice držely doslova na kousku závitu. V současné době mám objednané nové matice pro všechna kola a při výměně pneumatik budu požadovat zjištění stavu matic. Přeji Vám mnoho kilometrů bez nehod.
- Reklama
Re: Upadené kolo na Vitaře
Tak to nasere, ja ma mnastesti kamose v pneuservisu a muzu byt u vymeny tak koukam jak moc to utahuje atd. Co pneuservis? vyjadrili se?