MONTOVAL UŽ NĚKDO ZADNÍ REPRO DO GRAND VITARA 2003

Odpovědět
onlysoft
Nováček
Kontaktovat uživatele:

MONTOVAL UŽ NĚKDO ZADNÍ REPRO DO GRAND VITARA 2003

Příspěvek od onlysoft »

Potřebuji poradit. Sic budu s dotazy vypadat jako jouda, ale je mi to fuk.
Pořídil jsem si epésní Grand Vitaru rok 2003 2.0TD. Rád bych namontoval zadní repro. Přední jsem již nandal a dobrý. Ovšem u zadních se mi nechce 2x sundavat stropnici a tak se ptám jaký je tam montážní rozměr pro repro . Přední jsou na 13cm repráky. Zajíma mne, zda jdou dozadu narvat 16cm repro do těch stávajících montážních držáků. Krytky na stropnici se mi totiž jeví větší.
Druhý dotaz je ten, k čemu přesně slouží tlačítko HEAT před řadicí pákou, teď v zimě :-) Nějak nemohu poznat rozdíl v topení topení klasickém či po stisku tohoto tlačidla. :oops:
Děkuji pěkně za reakce.
Jo a taky bych koupil nějaké pěkné alu kola 16" 5x139.7,střed 108.4 , ET 5 ovšem všude v inet obchodech ,mi nabízí jen verzi DOTZ dva druhy a ty mne neberou designově. Na Ebay jsem na všech Vitarách uzřel original Alu a jsou hustý, ale tady kdekoli na netu, nové ALU mají v nabídkách jen dle mého názoru nehezké dva druhy od firmy DOTZ. :roll:
Reklama

juraj
Nováček

Re: MONTOVAL UŽ NĚKDO ZADNÍ REPRO DO GRAND VITARA 2003

Příspěvek od juraj »

Asi je moja rada po roku na dve veci... , ale predsa.
Mám GV 2,0TD (RHW Puegeot) 2003, ale model s novším interiérom. Tlačidlo HEAT nemám, ale je súčasťou otočného regulátora vykurovania. Zistil som podľa skúseností a literatury, že v prípade funkcie HEAT sa zapína elektrická špirála, ktorá pomáha k rýchlejšiemu vykúreniu interiéru. Určite si zistil, že pri zapnutí HEAT sa zaťaží elktrická sústava a zvýšia otáčky motora...
K zadným reproduktorom. Kúpil som GV s originál rádiom Originál Clarion, ale zadné reprá nenormálne chrastili. Začal som "bojovať" so zadným platom a nikomu to neodporúčam, pretože to v lepšom prípade skončí jeho vratným poškodením. Tak som to vzdal a ledva som to dal do skoro pôvodného stavu. Vyriešil som to nakoniec odthnutím plastových mriežok, ktoré sú len nalisované v plate a nie sú spojené s reprodutormi. Preto to má tak debilný zvuk. Dal som si tam SONY XSA 132Z, ale vyžadovalo to vložku z impregnovanej preglejky na ktorej som umiestnil i skrutky pre namontovanie plastových krytov. Sošroubovaním repro/držiaky v karosérii/kryt je zvuk OK.
Odpovědět