Závady, poruchy a jiné mouchy

Losky
Pokročilý diskutér

Příspěvek od Losky »

jo, tak to mi dělá přesně to samé, ale automechanik co mi vše na autě dělá, říká, že je to poloosa s tím kloubem. Mě to dělá už dlouho a nepatrně se to zhoršuje, ale co, zatím to jezdí.
Reklama

Bobo
Zkušený diskutér

Příspěvek od Bobo »

Losky píše:jo, tak to mi dělá přesně to samé, ale automechanik co mi vše na autě dělá, říká, že je to poloosa s tím kloubem. Mě to dělá už dlouho a nepatrně se to zhoršuje, ale co, zatím to jezdí.
Tak je to v tom domečku s ložiskem nebo na kloubu u převodovky, protože řikáš že převodovku jsi dělal a já jsem zase měnil oba vnější homokinetický klouby. Je to takový klapání s různou hlasitostí asi záleží v jaký je to poloze a jak za to vemu.
Koukal jsem taky na tvoje plato a bednu v kufru asi docela kravál co :?: :twisted: Já tam mám tu roletu takže repro jen co se vejde do sloupků, přemejšlel jsem o tubě, ale krade se a navíc by bylo po kufru.
Jurdo
Zkušený diskutér

Příspěvek od Jurdo »

Nazdar vsetci. Tak mi zase vyskocil dalsi problem. Nefunguje ostrek predneho okna. Pozeral som hadicky, pekne som ich ulozil pod kapotu aby ich neprivrelo a nic. Neviem cim to je. Motorek pocujem vrcat, ale nic nestrieka. Zadny funguje ako divy a predny nic. Neviem cim to bude. Cez vikend sa na to vrhnem a uvidim. Potom dam vediet. A mimochodom neviete niekto kde by som zohnal pruzinu do zadneho stieraca? Je uz taka ochabnuta, ze ho nepritlaca na sklo :cry: :cry:
Losky
Pokročilý diskutér

Příspěvek od Losky »

Bobo píše:
Losky píše:jo, tak to mi dělá přesně to samé, ale automechanik co mi vše na autě dělá, říká, že je to poloosa s tím kloubem. Mě to dělá už dlouho a nepatrně se to zhoršuje, ale co, zatím to jezdí.
Tak je to v tom domečku s ložiskem nebo na kloubu u převodovky, protože řikáš že převodovku jsi dělal a já jsem zase měnil oba vnější homokinetický klouby. Je to takový klapání s různou hlasitostí asi záleží v jaký je to poloze a jak za to vemu.
Koukal jsem taky na tvoje plato a bednu v kufru asi docela kravál co :?: :twisted: Já tam mám tu roletu takže repro jen co se vejde do sloupků, přemejšlel jsem o tubě, ale krade se a navíc by bylo po kufru.
Čauky Bobo, prosím tě, nemáš náhodou ICQ? Koukám, že by jsme mohli docela pokecat až budeš mít někdy čas. Kombíka jsem kdysi chtěl, ale roletka mě trápila:) Tak mám 3DV a zas bych chtěl kombíka.
Losky
Martin_CV
Zkušený diskutér

posilovač řízení

Příspěvek od Martin_CV »

Zdravím všechny a mám dotaz do odborného publika...okolo svátků auto chvíli stálo a potom se začal při ostrém rejdu ozývat pískání, ajkoby něco drhlo o kolo...po chvíli to přestalo...jezdil jsem s tím jak divej, protáhl a nic..klid... a potom najednou zase...prohlídl jsem podběhy, nic..a pak při důkladné prohlídce v garáži se to ozvalo a naplno...při krajní úvrati doleva či doprava jde tohle hvízdání od čerpadla posilovače řízení.. s největší pravděpodobností.. :roll: ..co s tím ? Poradťe prosím...
Martin_cv
Baleno Wagon 1.6 GLX
rcph
Závislý diskutér

Příspěvek od rcph »

2 Martin: málo oleje v posilovači řízení :wink:
Suzuki Baleno Wagon 1,6 GLX
Martin_CV
Zkušený diskutér

Příspěvek od Martin_CV »

rcph píše:2 Martin: málo oleje v posilovači řízení :wink:
to rcph : Jé díky, nádobka se zdá mít po vrchní rysku, napadlo mne i, že by to sneslo výměnu oleje...
Martin_cv
Baleno Wagon 1.6 GLX
Martin_CV
Zkušený diskutér

brzdové destičky

Příspěvek od Martin_CV »

zdravím a ptám se zkušených....v Autokelly mne zaskočili tím , že brzdové destičky na Baleno model 1999 se liší od starších ....podle techničáku vím, že auto bylo pořízeno v září 1999...
podle čeho zjistím datum výroby či jaké destičky,aníž bych je musel vymontovat a přinést na prodejnu ?? :?
Martin_cv
Baleno Wagon 1.6 GLX
rcph
Závislý diskutér

Příspěvek od rcph »

...datum výroby nezjistíš, pouze modelový rok podle VIN. S destičkama máš dvě možnosti - navštívit dealera Suzuki a podle VINu zjistit katalogové číslo originálu a s tím jít objednat náhradu nebo se podívat na autě jaký tvar desek tam skutečně máš :idea: :wink:
rcph
Závislý diskutér

Příspěvek od rcph »

2 Martin: ...zaregistruj se na www.balenokluc.cz ...sem už nikdo z baleňáků po otevření nového fóra nechodí :idea:
peta.hvezda
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peta.hvezda »

rcph píše:2 Martin: ...zaregistruj se na www.balenokluc.cz ...sem už nikdo z baleňáků po otevření nového fóra nechodí :idea:
Já sem koukám pravidelně, ještě na baleno.blog a na suzuki klub.. :wink:
Landy
Nováček

Příspěvek od Landy »

ahoj..potřebuji sehnat motor 1.6 16V v OK stavu do Suzuki Baleno Hatchback...za co nejvýhodnější cenu...nebo ho takhle prodám po domluvě...kdyžtak e-mail LandyS9@centrum.cz nebo ICQ 398-884-281..díky
Odpovědět