Sportovní podvozek
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Sportovní podvozek
Dával už jste někdo na Balíka sportovní podvozek (pružiny nebo tlumiče) ?? Zajímalo by mě jakou značku popř jaké s ní máte zkušenosti.
- Reklama
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je docela masakr 7cm,ne? Já bych nejradši zadek ani dolů nedával, předek by trošku jít mohl. Ale hlavně mi jde o přitvrzení, protože když dozadu sednou 2 lidi tak to sedí jako pekáč a dře mi to pak (lemy) docela často o pneu. Spíš bych uvítal radu od někoho kdo si to tam sám dával a ví jakou má značku Ono když už to je na autě, tak se to asi jen stěží pozná...bohužel. Ale i tak dík.
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Zdárec, taky jsem to snižoval, ale ne tak brutálně ( ne o 7 cm), mám tam kratší a tužší pružiny zn. V-maxx, jsou asi na stejné úrovni jako KONI, snížil jsem jen o - 40 mm vpředu i vzadu a nazul jsem to na hliníky RONAL R 07 ET 35, pneu o rozměrech 195/50 R 15, ale když naložím dozadu 2-3 lidi, tak při zhoupnutí si to taky škrtne o lemy.. Ale stačí ty lemy zaklepnout dovnitř a je to pohoda..
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Docela bych rád viděl jak vypadá Baleno o 7 cm níž... Mohl by jsi mě poslat prosím fotky na e-mail: peta.hvezda@seznam.cz Mooooc díkes..Anonymous píše:Mám červené pružiny. Snížení vozu přibl. 7cm. a pneu 185/50/15. Dobře to sedí a jenom stěží se to dá utrhnout. Samo, že je to na úkor pohodlného cestování, ale ten pocit při průjezdech zatáčkou, když se ti to nenaklání jak parník stojí opravdu zato.
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
já bych se taky rád podíval jak vypadá balík o 7cm níž. Jestli máš tak pošli foto na marek.holusa@seznam.cz. Díík
-
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
taky bych se rád mrknul jak vypadá Baleno snížený o 7 cm ..... Kdyžtak mi pošly fotky jirka.lasty@seznam.cz Dííkk
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele: