Baleno 1.9TD

Odpovědět
Sparrow
Nováček

Baleno 1.9TD

Příspěvek od Sparrow »

Ahoj mám dotaz máte někdo Baleno kombi 1.9TD uvažuju o koupi potřeboval bych nějaké informace a jak je na tom se spotřebou 1.8 benzín Dík
Reklama

traktorik1
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od traktorik1 »

Nazdar mam ale 1.6l a mam spotrebu asi 7l a ked mam pustenu klimu tak asi 7.5l a 1.8l bude asi trochu dost vyžšie
Jeseň
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Francouzský diesel ne!

Příspěvek od Jeseň »

Když jsem vybíral Baleno byl diesel taky chvilku ve hře. Ale opravdu jen chvilku. Je tam motor z Peugeota, který mi dealer Suzuki popisoval jako motor z Multikáry. A protože má 55 kW i to turbo bych si v té zkratce odpustil.
Spotřeba bude asi dobrá, ale jinak pomoc.
www.jesen.cz
Záhady&Poklady¨
Suzuki je expediční vozidlo.
lu
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lu »

Ahoj, mám Baleno kombi 1.9TD r.v. 1999 a jsem spokojenej hlavne se spotrebou, na to ze jsem se uz pres rok vybodnul na meneni cehokoli (krome spojky, ktera prokluzovala) stale jezdi. Sice ted uz docela pridusene, ale jezdi - to by se mi u felcky nebo podobnyho xindlu nestalo. reknu ti ti to asi tak. jezdim denne cca 30km v prumeru mimo mesto. a tankuju plnou cca jednou za 20 dni
spoterbu jsem nemeril udava se ta nejnizsi 5,7 litru/100km
a hlavne: naftovy motory vydrzi vic
Baliiicek: RULEZ
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Pokud je spotřeba paliva pro Tebe podstatným faktorem, tak 1,8i asi nebude tím správným motorem. Ten turbodiesel od Peugeotu už sice konstrukčně hodně pamatuje, chce to hodně klidnou povahu (fakt to moc nejede), ale spotřeba je fajn a je to celkem držák :D
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
Odpovědět