Velurové koberce nebo gumové rohožky?

peta.hvezda
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Re: Velurové

Příspěvek od peta.hvezda »

Karel píše:
lu píše:mám tam nějaké s emblémem peugeota a stačí to
no, než koukat v Suzuki na logo Peugeota :( , tak bych je asi vyhodil a pořídil nové přímo pro Baleno :D. Investice není nijak hrůzná a kromě super vzhledu i přesně pasují :D, to bych fakt autu dopřál :P
Souhlasím s Karlem, taky bych tam nechtěl koukat na nějakýho přiblblího lva, nebo tygra, nebo co to tam mají ve znaku za havěť.. :lol:
Reklama

Mrně
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrně »

peta.hvezda píše:
Karel píše:
lu píše:mám tam nějaké s emblémem peugeota a stačí to
no, než koukat v Suzuki na logo Peugeota :( , tak bych je asi vyhodil a pořídil nové přímo pro Baleno :D. Investice není nijak hrůzná a kromě super vzhledu i přesně pasují :D, to bych fakt autu dopřál :P
Souhlasím s Karlem, taky bych tam nechtěl koukat na nějakýho přiblblího lva, nebo tygra, nebo co to tam mají ve znaku za havěť.. :lol:
teda já ti dám lva jako havět, to je moje znamení :!: :D JInak souhlasím, koberečku buď suzuki Bája a nebo raději bez názvu :wink:
Bája je nejlepší :-)
peta.hvezda
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peta.hvezda »

Mrně píše:
peta.hvezda píše:
Karel píše: no, než koukat v Suzuki na logo Peugeota :( , tak bych je asi vyhodil a pořídil nové přímo pro Baleno :D. Investice není nijak hrůzná a kromě super vzhledu i přesně pasují :D, to bych fakt autu dopřál :P
teda já ti dám lva jako havět, to je moje znamení :!: :D JInak souhlasím, koberečku buď suzuki Bája a nebo raději bez názvu :wink:
Tak to se moc omlouvám, kdybych to věděl, tak to sem nikdy nenapíšu.. Promiň.. :wink:
Mrně
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrně »

peta.hvezda píše:
Mrně píše:
peta.hvezda píše: Souhlasím s Karlem, taky bych tam nechtěl koukat na nějakýho přiblblího lva, nebo tygra, nebo co to tam mají ve znaku za havěť.. :lol:
Tak to se moc omlouvám, kdybych to věděl, tak to sem nikdy nenapíšu.. Promiň.. :wink:

klíííííd :D normálně sem v krámu viděla obyč koberce s gumovým spodkem a že prý sou dobré na zimu, nějak si to nedokážu představit :lol:
Bája je nejlepší :-)
Bohuslav
Zkušený diskutér

Příspěvek od Bohuslav »

No tak, nebuďte tak militantní. Mám za to, že majitelé balíků vědí "svoje" a jsou tolerantní vůči ostatním :D
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Mrně píše:
peta.hvezda píše:
Karel píše: no, než koukat v Suzuki na logo Peugeota :( , tak bych je asi vyhodil a pořídil nové přímo pro Baleno :D. Investice není nijak hrůzná a kromě super vzhledu i přesně pasují :D, to bych fakt autu dopřál :P
Lefík (vím, že se to tak nepíše) je fajn zvířátko, mám krásného pyšového, ale na autech ho fakt nemusím. Francouzi dovedou navrhnout krásná auta, přijemný interiér, ale jinak to žádná extra kvalita není a nejvíc mi vadí, že v ovládání musí mít vždycky něco jinak, přesně tam, kde to nečekáš :)
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
Jurdo
Zkušený diskutér

Příspěvek od Jurdo »

:D Ja hlasujem za gumové koberčeky, pretože je to praktickejšie. Pri luxovaní stačí vybrať, prepláchnuť vodou a nechať vysušiť. Mimochodom tie čo mám v aute sú super a vôbec sa nešmíkajú. Predtým som mal Š-Favorit a tam som musel nalepiť suchý zips aby aspoň chvílu držaliu na jednom mieste. A v zime je určite výhodnejší gumový koberček. :lol: :lol:
Odpovědět