Velurové koberce nebo gumové rohožky?
Velurové koberce nebo gumové rohožky?
Co je lepší do auta Velurové koberce nebo gumové rohožky Já mám raději ty koberečky, v autíku to vypadá útulnější, stačí je vyklepat nebo vyluxovat a vypadají pořád čisté . Gumové rohožky se teď zdají vhodnější, ale pořád vypadají špinavé a zašlé (jedině vzít tlakovou vodou a kartáčem, ale stejně je to jenom na chvilku), tak ty moc nemusím . Ještě jsou taky v nabídce tunerské z hliníkového plechu, ale jejich výhody jsem moc nepochopil, ale možná, že bude někdo vědět... Také pořád ještě jezdí autíčka úplně bez rohožek a taky podle toho vypadají. Na podlaze to vypadá spíš na pěstování brambor Tak jaké variantě kdo dává přednost
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
- Reklama
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
No tak já tam mám ty hliníkové, viz.http://www.microdata.cz/sbk/clenove/petan/29big.jpg, no ale jinak na zimu tam vždycky hodím gumové, páč by ten hliník asi umřel na sůl.. Jinak mě tam docela vyhovují, když jsem kupoval báju, tak tam nic nebylo a bylo to zralý na ty brambory..
-
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Na zimu rozhodně guma i když to nedělá parádu je to praktický, jak nasákne vodou podlaha začne to smrdět . Jinak se mi stávalo u levnějších koberců, že mi klouzaly po podlaze a pak mi nešla sešlápnout uplně na podlahu spojka, musel jsem to pořát vytahovat a někdy jsem měl ruce jak ... Pak jsem koupil koberce s protiskluzovou vrstvou, ale ta se zase drolí a musim jí luxovat, takže je to jako se vším - za kvalitu se platí.
to zní fakt dobře Jinak pro pobavení: měl jsem známého, který se do auta přezouval, aby si tam nenašlapal (ženušku raději nevozil vůbec, prý se zouvat nechtěla ) Nejlepší bylo, že si jednou nechal boty u auta a odjel Když se vrátil, tak tam ještě hezky seřazené stály Mám rád v autíku taky čisťounko, ale tohle už je extrém, snad tak nikdy nedopadnuMrně píše:na zimu mám gumové, chráním Báju na léto samo origo Suzuki
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
No tak to je hustý.. a co měl za auto?Karel píše:to zní fakt dobře Jinak pro pobavení: měl jsem známého, který se do auta přezouval, aby si tam nenašlapal (ženušku raději nevozil vůbec, prý se zouvat nechtěla ) Nejlepší bylo, že si jednou nechal boty u auta a odjel Když se vrátil, tak tam ještě hezky seřazené stály Mám rád v autíku taky čisťounko, ale tohle už je extrém, snad tak nikdy nedopadnuMrně píše:na zimu mám gumové, chráním Báju na léto samo origo Suzuki
Auta střídal dost často, nejlepší byl asi Mercedes , pak měl vážný úraz na lyžích , dost špatně se mu řídilo a na auta úplně zanevřel Nechává se vozit manželkou, teď už je mu jedno, že její auto nepoznalo mytí či lux a ušetřené peníze za auta rozpouští v alkoholupeta.hvezda píše:No tak to je hustý.. a co měl za auto?Karel píše:to zní fakt dobře Jinak pro pobavení: měl jsem známého, který se do auta přezouval, aby si tam nenašlapal (ženušku raději nevozil vůbec, prý se zouvat nechtěla ) Nejlepší bylo, že si jednou nechal boty u auta a odjel Když se vrátil, tak tam ještě hezky seřazené stály Mám rád v autíku taky čisťounko, ale tohle už je extrém, snad tak nikdy nedopadnuMrně píše:na zimu mám gumové, chráním Báju na léto samo origo Suzuki
Velurové
mám tam nějaké s emblémem peugeota a stačí to
Re: Velurové
no, než koukat v Suzuki na logo Peugeota , tak bych je asi vyhodil a pořídil nové přímo pro Baleno . Investice není nijak hrůzná a kromě super vzhledu i přesně pasují , to bych fakt autu dopřállu píše:mám tam nějaké s emblémem peugeota a stačí to