UFO svícení kontrolky
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
UFO svícení kontrolky
haló, co může být tohle:
při vytočení volantu vpravo nebo při určitém přejíždění nerovností se občas rosvítí kontrolka ruční brzdy- po vrácení volantu zpět zase zhasne
při vytočení volantu vpravo nebo při určitém přejíždění nerovností se občas rosvítí kontrolka ruční brzdy- po vrácení volantu zpět zase zhasne
- Reklama
Re: UFO svícení kontrolky
to je tada fakt záhada...napadá mi jediné: na Mazdě 323 je kontrolka ruční brzdy společná s úrovní hladiny brzdové kapaliny, auta jsou dost konstrukčně podobná, tak je jí tam možná buď méně nebo vázne plovák a při natočení volantu nebo na nerovnostech se auto mírně nahne a kontrola se rozsvítí, kontrola je jednoduchá, tak zkus Jinak nevím...Jeseň píše:haló, co může být tohle:
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
-
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Tak když jsme už u toho tak bych se taky rád zeptal jestli vám to ukazuje zapnutí potkávacích a parkovacích světel..... Mě to bohu žel nic neukazuje jen když přepnu na dálková tak se tam ukáže kontrolka.... Tak by mě zajímalo jestli to tam má i ty další zmiňované kontrolky, protože mě nesvítěj od začátku co jsem si auto pořídil
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
..jo, já tam mám taky něco takovýho..Bohuslav píše:No, já to mám dokonce zapsáno v techničáku, jako schválenou výjimku pro tohle auto spolu s chybějící kontrolkou stavu nádrže.peta.hvezda píše:Tak já jsem měl stejnej problém, taky mě nesvítily a stále nesvítí kontrolky na světla, ale zjistil jsem to že tam nejsou asi před 2,5 lety..