při vytočení volantu vpravo nebo při určitém přejíždění nerovností se občas rosvítí kontrolka ruční brzdy- po vrácení volantu zpět zase zhasne

to je tada fakt záhada...napadá mi jediné: na Mazdě 323 je kontrolka ruční brzdy společná s úrovní hladiny brzdové kapaliny, auta jsou dost konstrukčně podobná, tak je jí tam možná buď méně nebo vázne plovákJeseň píše:haló, co může být tohle:
při vytočení volantu vpravo nebo při určitém přejíždění nerovností se občas rosvítí kontrolka ruční brzdy- po vrácení volantu zpět zase zhasne
..jo, já tam mám taky něco takovýho..Bohuslav píše:No, já to mám dokonce zapsáno v techničáku, jako schválenou výjimku pro tohle auto spolu s chybějící kontrolkou stavu nádrže.peta.hvezda píše:Tak já jsem měl stejnej problém, taky mě nesvítily a stále nesvítí kontrolky na světla, ale zjistil jsem to že tam nejsou asi před 2,5 lety..
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net |