Bezplatná servisní kontrola (DOD)

Karel
Závislý diskutér

Bezplatná servisní kontrola (DOD)

Příspěvek od Karel »

Zvu všechny členy na bezplatnou servisní kontrolu v Autosalonu Mazda ASPEKTA v Plzni na Rokycanské 62 ve dnech 14. a 15.10.2006 :) Na našich plechových kamarádech bude proveden zdarma test brzd, tlumičů a geometrie, prohlídka podvozku, kontrola mrazuvzdornosti náplní a seřízení světel :D Součástí bude i návrh na případné opravy a vyčíslení nákladů. Sobotní dopoledne má zamluven Mazda 323F klub a tak doporučuji termín pro Balena v sobotu 14.10. ve 13,00 hod. a sejdeme se na horním parkovišti nad Aspektou :D Kdyby někdo netrefil, tak ho navedu (tel. 724 156 407 nebo 777 121 626 :)

Všechny členy a jejich krásná autíka rád uvidím, no jsem zvědavý, kdo přijede... :D
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
Reklama

Mrně
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrně »

Tak tu sobotu bych měla mít volno, tak by sem mohla zkusit přijet, jen nevím, jestli budu mít pojízdného Bájíka :?
Bája je nejlepší :-)
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Mrně píše:Tak tu sobotu bych měla mít volno, tak by sem mohla zkusit přijet, jen nevím, jestli budu mít pojízdného Bájíka :?
Jééé, to je bezva :D , když by nebyl Bájík, tak můžeš vzít na kontrolu jiné autíko, čajík a předváděcí Mazdičky budu mít pro Tebe v pohotovosti :D , dneska přivezli ještě jednu novou..modrou faceliftovanou trojku, fakt hezká :D
Marek
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marek »

tak zrovna na tu kontrolu geometrie bych si teda fakt moc rád zašel...ale jako už posledně je to pro mě celkem z ruky :cry: :cry: :cry:
Suzuki Baleno Klub - http://sbk.zde.cz
Jirka
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka »

zdravím taky bych dorazil jestli mi do toho něco nevleze :D , ikdyž si myslím že mám autíka úplně vcajku páč mu dopřávám vše nejlepší a jako automechanik si vše pravidelně kontroluji :lol: , ale člověk nikdy neví co přehlídl, ale stroje to překontrolují lépe:)))
peta.hvezda
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peta.hvezda »

Taky bych zajel, Bája by to potřeboval, ale jsem na tom jako Marek, mám to trochu z ruky.. :cry:
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Všechny moc rád uvidím a kdo to nemá vyloženě daleko, tak by fakt neměl chybět :D
PepéII
Nováček

Příspěvek od PepéII »

Ahoj, rád bych zúčastnil i když to nepotřebuji, ale asi nebudu mít čas. Tlumiče špatný mám, to vím. :(
Mrně
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrně »

PepéII píše:Ahoj, rád bych zúčastnil i když to nepotřebuji, ale asi nebudu mít čas. Tlumiče špatný mám, to vím. :(
to je nás víc co asi nebudou mít čas. Mě půjde Bájík na stříkání spodku a dutin, tak bude nepojízdný :(
Bája je nejlepší :-)
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Mrně píše:
PepéII píše:Ahoj, rád bych zúčastnil i když to nepotřebuji, ale asi nebudu mít čas. Tlumiče špatný mám, to vím. :(
to je nás víc co asi nebudou mít čas. Mě půjde Bájík na stříkání spodku a dutin, tak bude nepojízdný :(
Tak přijeď něčím jiným :) , může to být třeba Rolls :D :D :D
rcph
Závislý diskutér

Příspěvek od rcph »

2 Karel: ...zajímavá nabídka, ale to mám trošku z ruky :cry:
Suzuki Baleno Wagon 1,6 GLX
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

rcph píše:2 Karel: ...zajímavá nabídka, ale to mám trošku z ruky :cry:
Ale stejně by jsi mohl přijet a ukázat ten nový krásný stroj :!: Prosííím prosííím, chtěl bych ho vidět a určitě nejsem sám :D
rcph
Závislý diskutér

Příspěvek od rcph »

2 Karel: do Plzně to mám 650km (tam i zpět) :roll:
Suzuki Baleno Wagon 1,6 GLX
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

rcph píše:2 Karel: do Plzně to mám 650km (tam i zpět) :roll:
No jo, je to nesmysl :( je to fakt daleko :cry: , už se těším na další fotky a ta barva (jak někde píše Monča) je úplně bezva :)
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

2 Pietro: Nechceš přijet na DOD :?: Máš to celkem blízko :D Pěkných kombíků není nikdy dost a test za oblíbenou cenu strýčka Skrblíka by tomu Tvému krásnému Wagonu taky neublížil :D
Odpovědět