Tekutý tuning

Dopřáváte svému autu "lepší" palivo?

Ano, pořád.
0
Žádná hlasování
Ano, občas.
3
25%
Ne.
9
75%

Celkem hlasů: 12

rcph
Závislý diskutér

Příspěvek od rcph »

...minimálně v technickém průkazu, ale i třeba v návodu na obsluhu atd.
Suzuki Baleno Wagon 1,6 GLX
Reklama

Martin_CV
Zkušený diskutér

Příspěvek od Martin_CV »

už jsem to psal ve spotřebě, ale pro pořádek...Shell V Power je natural 95 s přísadami, takže by to to motor i řídící jednotka měly sbaštit a že se pročistí " trubky " bude ku prospěchu :wink:
Martin_cv
Baleno Wagon 1.6 GLX
Bohuslav
Zkušený diskutér

Příspěvek od Bohuslav »

Martin_CV píše:už jsem to psal ve spotřebě, ale pro pořádek...Shell V Power je natural 95 s přísadami, takže by to to motor i řídící jednotka měly sbaštit a že se pročistí " trubky " bude ku prospěchu :wink:
Píšu to i na jiném místě, ale sem to tématicky patří: dneska mi V-Power na pročištění doporučil i technik u Bosche. O vedlejších účincích s výjimkou motorů, které mají čidlo klepání, prý nic neslyšel. Hlavně to ale pořádně prohnat :wink:
peta.hvezda
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peta.hvezda »

Bohuslav píše:
Martin_CV píše:už jsem to psal ve spotřebě, ale pro pořádek...Shell V Power je natural 95 s přísadami, takže by to to motor i řídící jednotka měly sbaštit a že se pročistí " trubky " bude ku prospěchu :wink:
Píšu to i na jiném místě, ale sem to tématicky patří: dneska mi V-Power na pročištění doporučil i technik u Bosche. O vedlejších účincích s výjimkou motorů, které mají čidlo klepání, prý nic neslyšel. Hlavně to ale pořádně prohnat :wink:
No asi na tom něco bude, páč kamarád, kterej měl Tigru měl taky problémy a známej kterej to opravoval tak to jen pořádně prohnal a bylo po problémech.. :wink:
Bohuslav
Zkušený diskutér

Příspěvek od Bohuslav »

Pak je ještě Shell V Power Racing a ten ma 100 oktanu. Na druhou stranu, kdyz prodavaji kdejaky dalsi doping na zvyseni oktanoveho cisla, tak by ani ta "stovka" snad nemela uskodit.
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Krmím Suzíka pořád standartním palivem :) , to si raději dopřeju tekutý doping sám :D , třeba takovou 12 Prazdroj :D mňam mńam :lol: Autíko má ale kvalitní bydlení, super péči, hezké zacházení a tak je u mě moc spokojené :D :D :D
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
Marek
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marek »

taky si myslím že autu prospěje více kvalitní péče jiného druhu než do něho lít drahý benzín od Shellu nebo Benziny. Pamatuju si že jednou u nás byl rozdíl mezi Naturalem 95 a 98 jenom pár halířů, tak to asi bylo jedno, ale když je to několik korun, tak se to celkem pozná....v peněžence
Suzuki Baleno Klub - http://sbk.zde.cz
rcph
Závislý diskutér

Příspěvek od rcph »

Karel píše:Krmím Suzíka pořád standartním palivem :) , to si raději dopřeju tekutý doping sám :D , třeba takovou 12 Prazdroj :D mňam mńam :lol: Autíko má ale kvalitní bydlení, super péči, hezké zacházení a tak je u mě moc spokojené :D :D :D
...plně s tebou souhlasím :lol:
Suzuki Baleno Wagon 1,6 GLX
Martin_CV
Zkušený diskutér

Příspěvek od Martin_CV »

já s Váma pánové taky souhlasím, jen mi přišlo , že po sedmi letech provozu má motor nárok na " kondiční kůru " zevnitř....je otázkou, co musel " baštit dřívějc, když sloužil jako služebák... :( :!:
Martin_cv
Baleno Wagon 1.6 GLX
Odpovědět