Akce na zámku

Jeli byste na zámek u Klatov?

ano
9
100%
ne
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů: 9

Jirka
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka »

Karel píše:
Mrně píše:
Jirka píše:Lidičky jede někdo z Plzně a nebo blízkého okolí??? Já jen že by jsme se mohli domluvit a mohli bychom tam jet spolu :) ... Kdyžtak mi dejte vědět a domluvíme se :D
Napiš Laštymu, ten psal, že jede přes Plzeň :wink:
No, já samozřejmě taky jedu z Plzně (když tu bydlím :D ), ale vůbec nedokážu odhadnout, kdy vyrazím (nezáleží to moc na mě), tak nemůžu žádnou navigaci slíbit :D
to já taky nevím kdy se přesně dostanu do Plzně :D ale odhaduji že to bude nějak mezi 5 a 6 hodinou jestli půjde vše podle plánu :D
Reklama

Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Jeseň píše:
Karel píše:
Mrně píše:už se těším jak dítě na novou hračku. Bude to paráda :wink:
hračky, nebo spíš modýlky autíček mám moc rád :D , sbírám už je opravdu dlouho, mám jich plné vitríny :), ale jenom veterány 1900-1945 v měřítku 1:43, nejraději mám od firem Solido, RIO a Brumm :) Žena mi nadává, že nemá kam dávat knížky, ale nakonec mi stejně po stromeček nějaké koupí :D (teda já, dá mi na něj korunky), no ale těším se jak to mrně na novou hračku :D Zatím jsem všechny vybíral sám(jsou jich stovky), pořád se těším, že mi někdo nějaké koupí, ale zatím se to nikdy nepovedlo. Vím, je to těžké, skoro nikdo neví, které mi vlastně chybí :D, ale až se to jednou povede, tak věřím, že mi takový modýlek přinese štěstí (a to se vždycky hodí :lol: ) :D
no vedle, je to 1,20 m dlouhý a zase si to odvezu :D :D
to bylo jenom takové plácnutí :D , to byla ujetá reakce na tu "novou hračku", ale kdyby někdo takové modýlky také sbíral, tak o tom rád něco písnu :)
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
Petr :-)
Zkušený diskutér

Příspěvek od Petr :-) »

Tak teď už vím jistě, že nepojedu :-( Tak si to tak kluci a děvče užijte a ať nemáte večer na tý prohlídce moc strach :-)
Baleno 1,6 16V
peta.hvezda
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peta.hvezda »

Kolik se vás tam sešlo? Nějak to nemůžu dopočítat.. :?:
Mrně
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrně »

Jako ten kdo na sraz nejel o hodně přišel. Bylo to skvělé a tímto se Jeseňovi hluboce klaním a tleskám za super pohodičku kterou na srazu vytvořil :wink:
Bája je nejlepší :-)
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Mrně píše:Jako ten kdo na sraz nejel o hodně přišel. Bylo to skvělé a tímto se Jeseňovi hluboce klaním a tleskám za super pohodičku kterou na srazu vytvořil :wink:
Je to tak :) , sraz neměl chybu :D , škoda že jsem musel v sobotu do práce.. ach jo :( Bylo to fakt super :!: Obsluha grilu byla taky bezvadná :D
Mrně
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrně »

Karel píše:
Mrně píše:Jako ten kdo na sraz nejel o hodně přišel. Bylo to skvělé a tímto se Jeseňovi hluboce klaním a tleskám za super pohodičku kterou na srazu vytvořil :wink:
Je to tak :) , sraz neměl chybu :D , škoda že jsem musel v sobotu do práce.. ach jo :( Bylo to fakt super :!: Obsluha grilu byla taky bezvadná :D
Jo jo, Pepemu to za tím grilem šlo :D
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Je vidět, že to nedělal prvně :) , masíko bylo naprosto skvělé :D , ale Monča byla taky holka šikovná :D
Mrně
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrně »

Karel píše:Je vidět, že to nedělal prvně :) , masíko bylo naprosto skvělé :D , ale Monča byla taky holka šikovná :D
he hééééééé......... sem tím kouřem pěkně zakonzervovaná :D
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Mrně píše:
Karel píše:Je vidět, že to nedělal prvně :) , masíko bylo naprosto skvělé :D , ale Monča byla taky holka šikovná :D
he hééééééé......... sem tím kouřem pěkně zakonzervovaná :D
:D :D no vidíš, alespoň se nezkazíš :lol:
Odpovědět