Jakým kdo jel nejlepším autem?

Karel
Závislý diskutér

Jakým kdo jel nejlepším autem?

Příspěvek od Karel »

Otázka se zdá jasná, ale ne až tak :) , nejdražší, nejsilnější nebo nejhezčí ještě nemusí znamenat nejlepší :) , někdo možná napíše Baleno :D , což sice milé, ale fakt jsou asi lepší auta :) Nebo ne :?:
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
Reklama

Mrně
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrně »

už sem jela snad ve všem co má kola ale vždy jen kousek ale to se snad taky počítá :D např. Volkswagen touareg, Subaru Impreza WRX, všechny Peugeoti, skoro všechny Mercedesi, Mazdu RX 8......... přece jen do práce mi přijede 45 aut deně :D :D Jinak naše firma prodává zahradní mechanizaci, takže jezdím i s traktůrka :wink:
Bája je nejlepší :-)
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Jasně, kousek se taky počítá :D Můj nejlepší zážitek byl s BMW M5 :D , těch 400 koníků tam bylo sakra znát a přitom se dá s tím autem jet i bez problému pomalu :D (což u něktrých extrémních aut jde dost těžko).

Jinak těch aut bylo fakt hodně :) , nejvíc s jedním autem jsem najel od 5km do 180.000. Byl to VW Golf III a můžu potvrdit, že vždycky bez problému dojel, ale byla to celkem nuda.

Fakt skvělá jízda byla s Range Roverem 4,6 V8 na vzduchovém pérování :D Ten dovedl vyžehlit ty naše silnice do naprosté roviny, zrychlení měl jak metro, nádherný interiér, ale živit bych teda nechtěl :(
Bohuslav
Zkušený diskutér

Příspěvek od Bohuslav »

Poslední silný zážitek Audi Q7, 4.2, 350k. Jak vtipně poznamenala jedna kamarádka, pro chlapy je to něco jako vagina :oops:
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Bohuslav píše:Poslední silný zážitek Audi Q7, 4.2, 350k. Jak vtipně poznamenala jedna kamarádka, pro chlapy je to něco jako vagina :oops:
ta kamarádka musí být asi pěkné kvítko :D , jinak svezení s Q7 Ti docela závidím, s tím jsem ještě nejel :( , největší osobák bylo asi dvanáctiválcové BMW L7 :D
Bohuslav
Zkušený diskutér

Příspěvek od Bohuslav »

Karel píše:
Bohuslav píše:Poslední silný zážitek Audi Q7, 4.2, 350k. Jak vtipně poznamenala jedna kamarádka, pro chlapy je to něco jako vagina :oops:
ta kamarádka musí být asi pěkné kvítko :D , jinak svezení s Q7 Ti docela závidím, s tím jsem ještě nejel :( , největší osobák bylo asi dvanáctiválcové BMW L7 :D
Tak pořádný bavorák zase chybí mně. Povozil jsem se v "1", ale to je takový auto na blbnutí, ze srovnatelných aut A8, stejný motor jako v Q7. Člověk v těch autech pochopí aroganci těch hovad, co s tím jezdí jak magoři. I když jsem jel s Q7 po dádlnici předpisových 130, každý ti radši uhne a to se hned projeví tím, že člověk na to začně víc šlapat. Jinak největší exot pro mě byl Jaguar S-type, čtyřkolka. Sice na tuhle značku kdekdo nadává, ale designově mě to auto pořád dokáže uchvátit a svezení bylo taky nezapomenutelný
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Jaguár se mi taky moc líbí, je to taková anglická klasika, :) i když už za americké peníze :( Myslel jsem ale, že ve čtyřkolce se dělá jenom X-type, S-type taky :?:
Marek
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marek »

No koukám že tady máte všichni plno naježděných km v pěkných fárech. To já asi nebudu moct konkurovat...třeba to někdy doženu :)
Suzuki Baleno Klub - http://sbk.zde.cz
Petr :-)
Zkušený diskutér

Příspěvek od Petr :-) »

Volvo F16, asi 500 koní a zruba 3000 Nm :-D
Baleno 1,6 16V
peta.hvezda
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peta.hvezda »

No já jsem na tom podobně jako Marek, ale docela slušné zážitky mám z Tatry 815 a z autobusu, nemám ani na jedno řidičák, takže to bylo zase něco jinýho.. :lol: :lol: Ale určitě to taky časem dohoním.. :D
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

No, přiznám se, že jsem měl na mysli spíš osobní autíka :), ale pokud rozšíříme spekturum, tak také KDF "Vodník" (bohužel jen na silnici), zametací stroj na chodníky a vysokozdvižný vozík :D

Jinak moc hezké zážitky byly s Land Roverem Defender a Discovery II v Dobřanech a na tankodromu na Hůrce :D . Je to úplně neskutečné, co takový Landík dokáže, kam se všude dokáže vyplhat. Naprosto skvělé byly prudké sjezdy, to je fakt adrenalin :D :D :D

Hezká byla i cesta s roadsterem MGF nebo cabrioletem BMW 323, nebo M3, to byl přímo brutální stroj, předjíždění bylo dílem okamžiku, ale nad stovku musela být natažená střecha. Omylem jsem předjel policajty, jeli v neoznačené Laguně (asi tak dvoustovkou, ale měla devadesátka). No, dojeli mě až v koloně, předjeli a zastavili, čekal jsem problémy, ale když jsem viděl, že se usmívají, tak se mi ulevilo :D Říkali, že je to přestupek tak na zastřelení, prohlédli si autíko, za chvili jsem odjížděl bez pokuty a ještě mi zamávali :D . Je to už asi 6 let, teď by to asi bylo o dost horší :)
Marek
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marek »

jooo, kdyby všichni policajti byli takoví :)
Suzuki Baleno Klub - http://sbk.zde.cz
Martin_CV
Zkušený diskutér

Příspěvek od Martin_CV »

cha, tak to jsem silně pozadu... :cry: ... vzpomínky na minulost mám krušné na skříňovou Avii..jezdilo to snad na dřevoplyn podle smradu a při troše deště klouzala na trávě... :!: ...žádnej Land Rover :roll:
Martin_cv
Baleno Wagon 1.6 GLX
rcph
Závislý diskutér

Příspěvek od rcph »

Bylo toho hodně... např. Porsche 911, Mitsubishi Lancer EVO VII (přečipováno na cca 360k), EVO VIII (sériové), Hyundai Coupe 2.7... offroady Pajero, L200...

Ale také jsem toho dost najezdil na silnici i v terénu s náklaďákama (T-815, T815 AV-15, T-813, T-148, ZIL, URAL, KRAZ, ...). Nezapomenutelné zážitky jsou s T-813 :wink: (tu jsem měl hodně rád) a s KRAZ-255 - příšerná obluda, které se na silnici každý raději vyhnul :lol: . Hmmm, to byly časy :roll:
Suzuki Baleno Wagon 1,6 GLX
peta.hvezda
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peta.hvezda »

rcph píše:Bylo toho hodně... např. Porsche 911, Mitsubishi Lancer EVO VII (přečipováno na cca 360k), EVO VIII (sériové), Hyundai Coupe 2.7... offroady Pajero, L200...

Ale také jsem toho dost najezdil na silnici i v terénu s náklaďákama (T-815, T815 AV-15, T-813, T-148, ZIL, URAL, KRAZ, ...). Nezapomenutelné zážitky jsou s T-813 :wink: (tu jsem měl hodně rád) a s KRAZ-255 - příšerná obluda, které se na silnici každý raději vyhnul :lol: . Hmmm, to byly časy :roll:
já chci taky jezdit v Mitsubischi EVO.. :cry:
Odpovědět