No, tak to je hezký sen, Subaru Legacy taky můžu, pěkná je je Impreza Combi , trochu bych se bál provozních nákladů, ale to ve snech moc nevadíBohuslav píše:Jenžto mám baleno v provedení kombi a s ohledem na rodinu nic jiného než kombi nechci (jedině tak ještě nějaké mpv), a anóbrž Suzuki nyní nemá adekvátní náhradu, mám o svém vysněném a doufám, že i budoucím autě jasno: Subaru Legacy Outback. Vlastně to ani není úplná zrada značce, protože Suzuki a Subaru jsou tuším nějak majetkově provázány a při pohledu na starší legacy a balena je podobnost víc než nápadná (a to nemluvím o swiftu a justy)
Představy, plány a sny
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
- Reklama
-
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem půjčené to nové mini a byl jsem překvapený, jak to dobře jede Ten původní "knedlík" je sice klasika, ale taky spíš taková motokára s kastlí a taky bylo z něj kumšt docela vylézt Nové by se mi líbilo, třeba tmavě zelená metalíza (ta je hodně anglická) , ale stojí moc korunek Taky se hodně zlepšila kvalita výroby, také ho dělají v nové továrně, kterou postavilo BMW původně pro Rover 75 a značka Mini je jediná, kterou si nechalo a dovedlo tak to krásné autíko téměř k dokonalosti . To značky Rover a MG mají smůlu, když to dopadne míň špatně, tak se budou vyrábět v Číně To je dost hrozná představa
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX