Akce na zámku

Jeli byste na zámek u Klatov?

ano
9
100%
ne
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů: 9

Mrně
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrně »

Petr píše:Já jsem s váma ještě nikde nebyl, když pojedu budete na mě hodný? :-)
Jasně že jo :P
Bája je nejlepší :-)
Reklama

Jirka
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka »

zdravím lidičky, tak se tam také objevím nejspíš na 60% ale v pondělí to budu vědět jistě už :) jo a ještě sebou vemu svojí polovičku a její kamarádku chtěj vidět nějaké ty strašidla jak tu píše Jeseň o nich :lol: Tak snad vám to nebude vadit, že nás bude o pár lidí více :wink:
Jirka
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka »

zdravím lidičky, tak se tam také objevím nejspíš na 60% ale v pondělí to budu vědět jistě už :) jo a ještě sebou vemu svojí polovičku a její kamarádku chtěj vidět nějaké ty strašidla jak tu píše Jeseň o nich :lol: Tak snad vám to nebude vadit, že nás bude o pár lidí více :wink:
Jeseň
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Jevy na zámku

Příspěvek od Jeseň »

Jirka píše:zdravím lidičky, tak se tam také objevím nejspíš na 60% ale v pondělí to budu vědět jistě už :) jo a ještě sebou vemu svojí polovičku a její kamarádku chtěj vidět nějaké ty strašidla jak tu píše Jeseň o nich :lol: Tak snad vám to nebude vadit, že nás bude o pár lidí více :wink:
jenom co mi dojde pár posledních informací od kastelánky dokončím článek o zámku a jeho záhadách...nebude tam ovšem vše a to opravdu tajemné vám slečna Rynešová spolu se mnou řekne až při prohlídce...
www.jesen.cz
Záhady&Poklady¨
Suzuki je expediční vozidlo.
Jeseň
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Ručení

Příspěvek od Jeseň »

Mrně píše:
¨za bytosti z tohoto světa ručí Mrně, za ty ostatní asi já :wink:
www.jesen.cz
Záhady&Poklady¨
Karel
Závislý diskutér

Re: Ručení

Příspěvek od Karel »

Jeseň píše:
Mrně píše:
¨za bytosti z tohoto světa ručí Mrně, za ty ostatní asi já :wink:
Tak nevím, co je větší starost... :D, ale oba ručitelé jsou fakt dobrá záruku :D
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
Jeseň
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Neobvyklý stroj v akci

Příspěvek od Jeseň »

tak jsem si včera domluvil jedno prazvláštní technické zařízení, které tam vemu ssebou, v sobotu pro ty co budou schopni chůze bude k vidění v mých tlapách... myslím že třeba zrovna Karla to zaujme
www.jesen.cz
Záhady&Poklady¨
Karel
Závislý diskutér

Re: Neobvyklý stroj v akci

Příspěvek od Karel »

Jeseň píše:tak jsem si včera domluvil jedno prazvláštní technické zařízení, které tam vemu ssebou, v sobotu pro ty co budou schopni chůze bude k vidění v mých tlapách... myslím že třeba zrovna Karla to zaujme
to už se nemůžu dočkat, čím víc to bude pravzvláštní, o to se mi to určitě bude víc líbit :D
Mrně
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrně »

už se těším jak dítě na novou hračku. Bude to paráda :wink:
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Mrně píše:už se těším jak dítě na novou hračku. Bude to paráda :wink:
hračky, nebo spíš modýlky autíček mám moc rád :D , sbírám už je opravdu dlouho, mám jich plné vitríny :), ale jenom veterány 1900-1945 v měřítku 1:43, nejraději mám od firem Solido, RIO a Brumm :) Žena mi nadává, že nemá kam dávat knížky, ale nakonec mi stejně po stromeček nějaké koupí :D (teda já, dá mi na něj korunky), no ale těším se jak to mrně na novou hračku :D Zatím jsem všechny vybíral sám(jsou jich stovky), pořád se těším, že mi někdo nějaké koupí, ale zatím se to nikdy nepovedlo. Vím, je to těžké, skoro nikdo neví, které mi vlastně chybí :D, ale až se to jednou povede, tak věřím, že mi takový modýlek přinese štěstí (a to se vždycky hodí :lol: ) :D
Jirka
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka »

TO: Jeseň : tak přijedem jen ve dvou :D já a moje slečna, sem jí přemluvil ab :lol:
Jeseň
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeseň »

Karel píše:
Mrně píše:už se těším jak dítě na novou hračku. Bude to paráda :wink:
hračky, nebo spíš modýlky autíček mám moc rád :D , sbírám už je opravdu dlouho, mám jich plné vitríny :), ale jenom veterány 1900-1945 v měřítku 1:43, nejraději mám od firem Solido, RIO a Brumm :) Žena mi nadává, že nemá kam dávat knížky, ale nakonec mi stejně po stromeček nějaké koupí :D (teda já, dá mi na něj korunky), no ale těším se jak to mrně na novou hračku :D Zatím jsem všechny vybíral sám(jsou jich stovky), pořád se těším, že mi někdo nějaké koupí, ale zatím se to nikdy nepovedlo. Vím, je to těžké, skoro nikdo neví, které mi vlastně chybí :D, ale až se to jednou povede, tak věřím, že mi takový modýlek přinese štěstí (a to se vždycky hodí :lol: ) :D
no vedle, je to 1,20 m dlouhý a zase si to odvezu :D :D
www.jesen.cz
Záhady&Poklady¨
Jirka
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka »

Lidičky jede někdo z Plzně a nebo blízkého okolí??? Já jen že by jsme se mohli domluvit a mohli bychom tam jet spolu :) ... Kdyžtak mi dejte vědět a domluvíme se :D
Mrně
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrně »

Jirka píše:Lidičky jede někdo z Plzně a nebo blízkého okolí??? Já jen že by jsme se mohli domluvit a mohli bychom tam jet spolu :) ... Kdyžtak mi dejte vědět a domluvíme se :D
Napiš Laštymu, ten psal, že jede přes Plzeň :wink:
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Mrně píše:
Jirka píše:Lidičky jede někdo z Plzně a nebo blízkého okolí??? Já jen že by jsme se mohli domluvit a mohli bychom tam jet spolu :) ... Kdyžtak mi dejte vědět a domluvíme se :D
Napiš Laštymu, ten psal, že jede přes Plzeň :wink:
No, já samozřejmě taky jedu z Plzně (když tu bydlím :D ), ale vůbec nedokážu odhadnout, kdy vyrazím (nezáleží to moc na mě), tak nemůžu žádnou navigaci slíbit :D
Odpovědět