Baleno

milosh
Administrátor

Baleno

Příspěvek od milosh »

Obrázek
Reklama

Pietro/Baleno/
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pietro/Baleno/ »

Ahojky,zdravím všechny majitele a fandy Suzuki Baleno :lol:
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Zdravím, prosimtě nemoh bys mi o tom autě něco říct (ceny náhradních dílů, kontakt na nějaké vrakoviště, jak je to s dílama z druhovýroby atd.) Zajímá mě všechno, chystam se ho koupit. Baleno sedan 1,6 R.V. 1997. Moc dík a chvátam na to
Pietro/Baleno/
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Ahoj,no jedno vrakoviště SUZUKI znám,je to v Hostivicích u Prahy,směr K. Vary,najdeš je na internetu http://www.volny.cz/auto-suzuki/ ,jinak jsem vlastně ještě na BALENO žádný díly nepotřeboval,tak ty ceny neznám,je to spolehlivý auto,tak jedině bouračka asi bude dražší...,rozvoďák se mění po 105 tisících kilometrů,spotřeba je okolo 6,5 litrů........
Návštěvník

Ty jo dík, zatim na něj slyšim samou chválu. Jen se mi zdálo při projížďce na 100 koní malinko lenivější, jakou s ti máš zkušenost.
Návštěvník

Kupuju Suzuki Baleno 1,6 R.V. 97 má mít najeto 80 tisíc a moc tomu nvěřim. Má do leskla ošahanej volant a co mě překvapilo, že i když normálně to vůbec nejni vidět, tak zespoda jsou některé díly podvozku dost zrezlé. Co si o tom myslíte?
Jaycutler@cezntum.cz

Koupim napravnici na suzuki Baleno Combi

Příspěvek od Jaycutler@cezntum.cz »

Koupim napravnici na Suzuki Baleno Combi Muj tel 776/118100
Karel

Baleno

Příspěvek od Karel »

Pietro/Baleno/ píše:Ahojky,zdravím všechny majitele a fandy Suzuki Baleno :lol:
Také zdravím všechny majitele Suzuki Baleno. Mám už osmý rok Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX a jsem maximálně spokojený. Léta už toužím po srazu, ale zatím se to nepovedlo. Aktivní je Swift klub, který sice Balena nezavrhuje, ale není to ono, protože Baleno je někde úplně jinde :) Uvádím na mě kontakt: hlina@aspekta.cz :D Rád i pro sraz něco udělám, teď v zimě se to asi už nepodaří, ale jaro je ta správná doba :) :) :) Karel
Karel

Příspěvek od Karel »

Anonymous píše:Ty jo dík, zatim na něj slyšim samou chválu. Jen se mi zdálo při projížďce na 100 koní malinko lenivější, jakou s ti máš zkušenost.
Těch 100 koníků musíš probudit :) chce to motor víc točit, hodně řadit, spotřeba tím moc nevzroste a výsledek stojí za to. Auto má mimořádně dobré jízdní vlastnosti, jen standartně montovaná kola 13" nebo 14" nejsou to pravé, chce to 15" s pneu 195/50 R15 a pak to nemá chybu :!: Prostě super :) A to mám Wagon (kombi), který má vyšší váhu. Záleží samozřejmě i na tom jak bylo auto zajeté, jak s ním kdo jezdil, atd..., ale motor a podvozek se opravdu povedl :D Karel
ZASA

Příspěvek od ZASA »

Reaguju na ten sraz.
Sraz Balíků by byl fakt super, ale trochu nevěřím, že by se sešlo víc lidí.
Co se domluvit se Svifťákama a udělat si tkovej trochu soukromej v rámci toho jejich. Za pokus to stojí, třeba by nebyli proti.
Mam sice trochu výhodu, mám Baleno i Svifta, ale zkuste to zvážit.
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

2 Zasa: Na sraz pozveme všechny Suzíky :D , od Sviště po Vitaru :) , ale Balena budou mít, jak doufám, převahu. Když se to dobře rozběhne, tak je můj sen "Japonský den", kdy by se na srazu sešli majitelé všech japonských aut. Dobré zkušenosti s tím mají v Holandsku, kde se sešel obrovský počet aut, ale je fakt, že jsme v Česku :) , tak uvidíme .... Karel
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
Pietro/Baleno/
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

SUPER!!!
Už se těším,musíme tomu udělat pořádnou reklamu! :!:
Michal

Příspěvek od Michal »

Ahoj,
Vítám všecky řidiče Balena. Mám 1,6 wagon. Je bezva, ale já si ji asi nezasloužím. V SO byla chulemelenice a já sem narovnal kus vlnitého plechu.
Kdyby měl náhodou někdo tip na levné přední světlo a blinkr, budu vděčen na mailu: maxxcr@email.cz
Je bezva že se to pohlo se srazem a s kontakty na internetu. Prolízal sem to tu než sem ho koupil (před rokem) a nic moc sem nenašel...lepší se to.
Pochvalte se se srazem atd. Díky ahoj.
Návštěvník

cus scháním blatníky+ kapotu na suzuki Vitara neznáte někoho??Dík
Marek

Příspěvek od Marek »

No já bych na srazík určo přijel (teda pokud to nebude např. v květnu nebo červnu). Už se kdysi myslim něco plánovalo, ale pak z toho nějak sešlo. Tak snad letos??? :-)
Odpovědět