Akce na zámku
- Reklama
Re: Sherlock Holmes zasahuje
To je jen dedukce , protože jsi jinde psal, že jsi viděl nějaké Baleno v Chudenicích a tam přece veřejnosti nepřístupný zámek je Vzhledem k tomu, že to máš dost daleko, aby jsi se jel podívat do Chucenic, jen proto,jestli tam nějaké autíko stojí, tak jsem si řekl, že je to tak. Nějaký speciální význam to pro mě nemá, ale mám rád architekturu, historii a umění, nikdy jsem tan nebyl a proto mě to zajímáJeseň píše:ano, je. Jak jsi to poznal. Má to pro tebe nějaký význam.Karel píše:Je ten zámek v Chudenicích
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sherlock Holmes zasahuje
dedukce je velmi správná, vidím že S.B.K. je plná chytrých lidí. Dokonce před zámkem stálo Baleno-píšu o tom jinde. Zámek je přístupný, ale pro nás bude poněkud víc přístupný.Karel píše:To je jen dedukce , protože jsi jinde psal, že jsi viděl nějaké Baleno v Chudenicích a tam přece veřejnosti nepřístupný zámek je Vzhledem k tomu, že to máš dost daleko, aby jsi se jel podívat do Chucenic, jen proto,jestli tam nějaké autíko stojí, tak jsem si řekl, že je to tak. Nějaký speciální význam to pro mě nemá, ale mám rád architekturu, historii a umění, nikdy jsem tan nebyl a proto mě to zajímáJeseň píše:ano, je. Jak jsi to poznal. Má to pro tebe nějaký význam.Karel píše:Je ten zámek v Chudenicích
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsme to doma zvážili a vypadá to spíše na naši neúčast....bohužel. Je to nějakých 500km jedna cesta a to je momentálně trošku mimo naše možnosti. Možná se to ještě nějak spraví, ale asi pochybuju...
Suzuki Baleno Klub - http://sbk.zde.cz
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Účast
ahoj, uvidíš Marku jak se to vyvrbí...já zase nemoh na Mimoň....
potřebuji ale asi pomoci se samolepkou a s pozvánkou /čekám na podklady od kastelánky/
poprosím všechny co budou chtít přijet aby mi poslali mail na jesen@jesen.cz
jinak ta noční prohlídka by měla stát za to- tradují se nějaké napřirozené bytosti,legenda o černé kuchyni, podzemních chodbách a zcela jistě Vás vyvedu k Bolfánku /to je taková prapodivná rozhledna na troskách starého kostela/
potřebuji ale asi pomoci se samolepkou a s pozvánkou /čekám na podklady od kastelánky/
jinak ta noční prohlídka by měla stát za to- tradují se nějaké napřirozené bytosti,legenda o černé kuchyni, podzemních chodbách a zcela jistě Vás vyvedu k Bolfánku /to je taková prapodivná rozhledna na troskách starého kostela/
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: Účast
jo, klidně pomůžu. Pokud myslíš nálepku jako byla na srazu na PAstvinách, tak tu klidně udělám v Corelu. Ale asi je budeš muset nechat udělat sám, protože jestli nepojedu, tak by mi bylo doma asi na nic.Jeseň píše:ahoj, uvidíš Marku jak se to vyvrbí...já zase nemoh na Mimoň....
-
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Měl bych jeden nápad....nebo spíše prosbu. Co takhle přesunout tu akci se zámkem na jaro?? To už bych určitě jel...