Co kdo poslouchá v autě?
Co kdo poslouchá v autě?
Otázka je celkem jasná Co kdo poslouchá v autě Někdo možná vychutnává krásný zvuk motoru, jiný spíš připomínky své drahé polovičky nebo třeba mňoukání kocourka, ale většina asi nějaký ten audio systém No, dechovka to asi nebude, ale jsem fakt zvědavý...
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
- Reklama
-
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Po městě většinou rádio , ale když vyjedu na delší cestu tak Deep Purple, Jethro Tull, Pink Floyd, ale i třeba Linkin Park nebo i slušnější popík třeba Corrs, Alanis nebo Blackmoore´s Night , líbí se mi i keltská hudba neba třeba Loreena Mc Kennit Jinak snesu skoro všechno, tu dechovku fakt nemusím...
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Loreena tu můžu hodně, Blackmoore´s Night Karel má u mě dva bodyKarel píše:Po městě většinou rádio , ale když vyjedu na delší cestu tak Deep Purple, Jethro Tull, Pink Floyd, ale i třeba Linkin Park nebo i slušnější popík třeba Corrs, Alanis nebo Blackmoore´s Night , líbí se mi i keltská hudba neba třeba Loreena Mc Kennit Jinak snesu skoro všechno, tu dechovku fakt nemusím...
a já k tomu přidám ještě Depeche Mode, Alphaville, Bacha /zejména varhany/, gothic rock&metal, doom metal, King Diamond&Mercyful Fate, Enyu, Enigmu a Clannad a ještě bych zapomněl na DCD /Dead can dance/
No to je fakt super , ani jsem nečekal, že Blackmoory bude někdo znát Když bylo první album, tak jsem ještě dělal obchoďáka v Popronu a hodně jsem se snažil je prosadit (celkem se to povedlo). Mám všechna jejich alba, některá v limitovaných edicích , na ten zámek se budou hodit Enyu, Clannad a Enigmu můžu taky, výborní jsou i Curved AirJeseň píše:Loreena tu můžu hodně, Blackmoore´s Night Karel má u mě dva bodyKarel píše:Po městě většinou rádio , ale když vyjedu na delší cestu tak Deep Purple, Jethro Tull, Pink Floyd, ale i třeba Linkin Park nebo i slušnější popík třeba Corrs, Alanis nebo Blackmoore´s Night , líbí se mi i keltská hudba neba třeba Loreena Mc Kennit Jinak snesu skoro všechno, tu dechovku fakt nemusím...
a já k tomu přidám ještě Depeche Mode, Alphaville, Bacha /zejména varhany/, gothic rock&metal, doom metal, King Diamond&Mercyful Fate, Enyu, Enigmu a Clannad a ještě bych zapomněl na DCD /Dead can dance/
(mají výborné coververze barokní hudby a skvělá sóla na violu se snímačem, k tomu zpívá Sona hodně podobně jako Candis Night), fakt nádhera....
No to jo, jenže taková rádia kradou jenom neandrtálci, kteří se před tím ožerou v hospodě, pak otevřou auto krumpáčem a škoda je daleko větší a otravnější, než byla cena toho rádiaMrně píše:he he, ke mě lidně přijít můžou, pokud chtějí několik let starý rádio na kazety sony a changer sony co je v kufru
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Proto parkuju zásadně u domu na zahradě, kde máme hlídače ve tvaru psa a velikosti přerostlého telete, k nám se do dvora hned tak někdo neodváží vléztKarel píše:No to jo, jenže taková rádia kradou jenom neandrtálci, kteří se před tím ožerou v hospodě, pak otevřou auto krumpáčem a škoda je daleko větší a otravnější, než byla cena toho rádiaMrně píše:he he, ke mě lidně přijít můžou, pokud chtějí několik let starý rádio na kazety sony a changer sony co je v kufru
Bája je nejlepší