Tekutý tuning

Dopřáváte svému autu "lepší" palivo?

Ano, pořád.
0
Žádná hlasování
Ano, občas.
3
25%
Ne.
9
75%

Celkem hlasů: 12

Marek
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marek »

Karel píše:To máš teda pravdu :) Máme kocourka Elíka, dřív mu chutnaly skoro všechny granulky a teď, když okusil Whiskas (ten, co by kočky kupovaly), tak nic jiného nechce :) Vím, že autíka nejsou živá, ale někdy věřím, že nějakou duši mají a když se k nim chováš hezky, tak se odmění spokojených vrčením motoru a nikdy Tě nezklamou :D
to já by dneska s Babi v Tescu a ona že musí koupit salám "šunkáček" pro kočku. Tam měli jenom junior a gothaj a to že pry ne, že to ona už nežere. :lol: :lol: :lol:
Suzuki Baleno Klub - http://sbk.zde.cz
Reklama

Mrně
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrně »

To mi připomíná našeho hafíka, ta držka zmlsaná nesní nic jiného, než jen granule (samo ty nejlepší) a masíčko. Když má pejsek nadstandart, musí se Bája spokojit s 95kou :D
Bája je nejlepší :-)
Marek
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marek »

Někdo říká..."ach ta dnešní mládež"...a někdo "ach ty dnešní zvířata" :lol:
peta.hvezda
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peta.hvezda »

..tak koukám, že jsme se plynule přesunuli od aut ke zvížectvu.. :lol:
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

peta.hvezda píše:..tak koukám, že jsme se plynule přesunuli od aut ke zvížectvu.. :lol:
Ač se to nezdá, tak to zase není takový úlet :), naše autíčka jsou opečovávána přinejmenším stejně jako miláčkové zvířecí :D Ale auta mají výhodu, že je když zavřeš třeba na 14 dní garáže, tak jsou pořád spokojená... :D , ale zkus zavřít na stejnou dobu nějakého pejska nebo kočku, to by to dopadlo :D

Jednou jsem byl v práci dotázán, zda bych chtěl raději nějakou hezkou blonďatou slečnu nebo krásné auto :D Čekali, co odpovím, no nevěděl jsem :) Nejsem sice už nejmladší, ale líbí se mi fakt nejen ta krásná auta :) Tak jsem tehdy řekl, bral bych to super auto, to můžu dát do garáže třeba na rok, bude pořád stejně krásné (jen trošku zaprášené),
nebude nic potřebovat a určitě se na mě bude těšit, ale zkuste tam zavřít na rok tu krásnou světlovlasou slečnu... :D Pánové byli odpovědí nadšení,
za to slečně asistentce jsem asi dost vypadl z oka :D (asi si to představila, naštěstí už u nás nepracuje, ale jinak byla docela milá :) )
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
Marek
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marek »

Taky bych bral to auto... :lol:
Jeseň
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Raději auto

Příspěvek od Jeseň »

už to tady padlo, pro auto když uděláte to nejlepší co můžete...odmění se vám pohodlím, rychlostí...takovým autím vděkem....
....u ženy se to nedá zaručit /žena není logický systém/
www.jesen.cz
Záhady&Poklady¨
Suzuki je expediční vozidlo.
Mrně
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrně »

COŽEEEE :!: :!: :!: :D
peta.hvezda
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peta.hvezda »

..já bych bral asi taky autí.. Promiň Mrně.. :wink:
Mrně
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrně »

což o to, taky bych brala autí ( co se ženskou, že). Jen sem reagovala na to, že ženský nejsou logický (musím se trochu zastat sama sebe) :D
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Mrně píše:což o to, taky bych brala autí ( co se ženskou, že). Jen sem reagovala na to, že ženský nejsou logický (musím se trochu zastat sama sebe) :D
Žádný problém :) , určitě jsou i vyjímky a Ty k nim patříš :) Určitě k těm krásným holčičím kladům máš i tu logiku. Už i to, že máš ráda autíko, dovedeš si na něm i něco udělat je fajn :) Tebe bych fakt do té garáže (jak jsem psal jinde) nezavřel.... :D
Mrně
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrně »

Karel píše:
Mrně píše:což o to, taky bych brala autí ( co se ženskou, že). Jen sem reagovala na to, že ženský nejsou logický (musím se trochu zastat sama sebe) :D
Žádný problém :) , určitě jsou i vyjímky a Ty k nim patříš :) Určitě k těm krásným holčičím kladům máš i tu logiku. Už i to, že máš ráda autíko, dovedeš si na něm i něco udělat je fajn :) Tebe bych fakt do té garáže (jak jsem psal jinde) nezavřel.... :D

Klidně mě tam můžeš zavřít, určitě bych se tam nenudila :D vždyť být v garáži je spíš takový potěšení a né trest :lol:
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Garáž je připravená :) , autíčko se těší a určitě už radostně vrtí tažným zařízením :D, můžeš vyrazit...chi chi :D :D :D
Mrně
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrně »

tak já tažný nemám........ bude to dobře pasovat :wink: :D
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Stejně by Ti asi bylo v garáži smutno :) , to se spíš přijeď někdy podívat na pěkná autíka sem na salon :) , máš to celkem blízko :) Autíčka by Tě určitě ráda viděla a Tvoje auto taky :)
Odpovědět