to já by dneska s Babi v Tescu a ona že musí koupit salám "šunkáček" pro kočku. Tam měli jenom junior a gothaj a to že pry ne, že to ona už nežere.Karel píše:To máš teda pravdu Máme kocourka Elíka, dřív mu chutnaly skoro všechny granulky a teď, když okusil Whiskas (ten, co by kočky kupovaly), tak nic jiného nechce Vím, že autíka nejsou živá, ale někdy věřím, že nějakou duši mají a když se k nim chováš hezky, tak se odmění spokojených vrčením motoru a nikdy Tě nezklamou
Tekutý tuning
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Suzuki Baleno Klub - http://sbk.zde.cz
- Reklama
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Někdo říká..."ach ta dnešní mládež"...a někdo "ach ty dnešní zvířata"
Suzuki Baleno Klub - http://sbk.zde.cz
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Ač se to nezdá, tak to zase není takový úlet , naše autíčka jsou opečovávána přinejmenším stejně jako miláčkové zvířecí Ale auta mají výhodu, že je když zavřeš třeba na 14 dní garáže, tak jsou pořád spokojená... , ale zkus zavřít na stejnou dobu nějakého pejska nebo kočku, to by to dopadlopeta.hvezda píše:..tak koukám, že jsme se plynule přesunuli od aut ke zvížectvu..
Jednou jsem byl v práci dotázán, zda bych chtěl raději nějakou hezkou blonďatou slečnu nebo krásné auto Čekali, co odpovím, no nevěděl jsem Nejsem sice už nejmladší, ale líbí se mi fakt nejen ta krásná auta Tak jsem tehdy řekl, bral bych to super auto, to můžu dát do garáže třeba na rok, bude pořád stejně krásné (jen trošku zaprášené),
nebude nic potřebovat a určitě se na mě bude těšit, ale zkuste tam zavřít na rok tu krásnou světlovlasou slečnu... Pánové byli odpovědí nadšení,
za to slečně asistentce jsem asi dost vypadl z oka (asi si to představila, naštěstí už u nás nepracuje, ale jinak byla docela milá )
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Raději auto
už to tady padlo, pro auto když uděláte to nejlepší co můžete...odmění se vám pohodlím, rychlostí...takovým autím vděkem....
....u ženy se to nedá zaručit /žena není logický systém/
....u ženy se to nedá zaručit /žena není logický systém/
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Žádný problém , určitě jsou i vyjímky a Ty k nim patříš Určitě k těm krásným holčičím kladům máš i tu logiku. Už i to, že máš ráda autíko, dovedeš si na něm i něco udělat je fajn Tebe bych fakt do té garáže (jak jsem psal jinde) nezavřel....Mrně píše:což o to, taky bych brala autí ( co se ženskou, že). Jen sem reagovala na to, že ženský nejsou logický (musím se trochu zastat sama sebe)
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Karel píše:Žádný problém , určitě jsou i vyjímky a Ty k nim patříš Určitě k těm krásným holčičím kladům máš i tu logiku. Už i to, že máš ráda autíko, dovedeš si na něm i něco udělat je fajn Tebe bych fakt do té garáže (jak jsem psal jinde) nezavřel....Mrně píše:což o to, taky bych brala autí ( co se ženskou, že). Jen sem reagovala na to, že ženský nejsou logický (musím se trochu zastat sama sebe)
Klidně mě tam můžeš zavřít, určitě bych se tam nenudila vždyť být v garáži je spíš takový potěšení a né trest
Bája je nejlepší